Sayfa 571/948 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Abi sen gel bir an önce, küçük sözü dinle.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Ucuza hisse varmış dediler geldik bakalım. Temeli güsel duruyor. Dün itibariyle 2,35-2,40 aralığından alımlar yaptık. 2,45 üzerine çıkar veya 2,30 altına inerse bir miktar daha alım yaparız ortaklar. Hayırlı kazançlar...

3.  Alıntı Originally Posted by lazy-max Yazıyı Oku
    Ucuza hisse varmış dediler geldik bakalım. Temeli güsel duruyor. Dün itibariyle 2,35-2,40 aralığından alımlar yaptık. 2,45 üzerine çıkar veya 2,30 altına inerse bir miktar daha alım yaparız ortaklar. Hayırlı kazançlar...
    hoşgeldin keşke benimde alışım böyle olsaydı ama bunada şükür.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by lazy-max Yazıyı Oku
    Hoş geldin üstad. Hayırlı olsun.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Hoş geldin üstad. Hayırlı olsun.
     Alıntı Originally Posted by tekno Yazıyı Oku
    hoşgeldin keşke benimde alışım böyle olsaydı ama bunada şükür.
    Hoşbulduk...

Burada izci gibi her detayı inceleyen bir üstad olduktan sonra güvenli ellerdeyiz. Allah utandırmasın cümlemizi...

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Abi sen gel bir an önce, küçük sözü dinle.
    kısmet üstad , malum ne zaman ne yapacağımı bende bilmiyorum, samimiyetle söylüyorum bunu....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by lazy-max Yazıyı Oku
    Hoşbulduk...

Burada izci gibi her detayı inceleyen bir üstad olduktan sonra güvenli ellerdeyiz. Allah utandırmasın cümlemizi...
    Amin. Üstad sana da ihtiyacımız var, yalnız bırakmayın.

8. Irak hükümeti, DEAŞ'la mücadele sırasında yaşanan savaşta hasar gören şehirlerin yeniden imarı için en az 88 milyar dolar mali kaynağa ihtiyaç olduğunu ilan etti.

Türkiye, Irak'a 5 milyar dolar kredi verecek

TÜRKİYE 5 MİLYAR DOLAR KREDİ VERECEK
    Kuveyt'te Irak'ın Yeniden İmarı Konferansı'nın son gününde donör ülkeler bu çağrıya ne kadar katkıda bulunabileceklerini açıkladı.

Katılımcı 70 ülke arasından Türkiye, 5 milyar dolar kredi kolaylığı sağlayacağını duyurdu.

50 MİLYON DOLAR DA HİBE
    Ayırca kredinin yanında 50 milyon dolar da insani yardım hibesi verileceği belirtildi.

YATIRIM TEŞVİK EDİLECEK
    Konferansta, kredi ve hibenin yanı sıra Türk şirketlerinin Irak'a yatırım yapması için teşvik edileceği sözü de verildi.

SİLVER'in hedefini yakalamasına katkısı olur , hatta hızlandırıp geçebilir diye düşünüyorum üstadlar ne der ????

Sayfa 571/948 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •