bizim bedelsiz %100 degilmiydi yaw?
%80 aciklanmis (yada ben yanlis hatirliyorum)
hizlica onayimiz gelsin, onumuze bakalim
bizim bedelsiz %100 degilmiydi yaw?
%80 aciklanmis (yada ben yanlis hatirliyorum)
hizlica onayimiz gelsin, onumuze bakalim
Şirket ile ilgili olarak bilgi almak için hangi bölümle iletişime geçmeliyim?
Şirketimiz ile ilgili olarak her türlü bilgi için +90 (232) 865 15 55 nolu telefondan Yatırımcı İlişkileri
bölümü ile iletişime geçebilir ve/veya yatirimciiliskileri@tukas.com.tr adresine e-mail ile sorularınızı
iletebilirsiniz.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Niğde fabrikası ilgili gelen son görseller moralleri bozdu sanırım. Ben o fotoğraflara rağmen hala Temmuz ayında açılacağından ümitliyim. Yoksa 40 gün önce gelen bilançoda bu yaz faaliyete başlıyacağız demezlerdi diye düşünüyorum. Faaliyet hasat zamanı olur. O aylarda Temmuz, Ağustos ve Eylüldür.
Yinede temkinli iyimser olalım. Hisse en düşüğünden kapatmış. Bir zayıflık belirtisi olarak algılanır.
Tukaşın kornişon sezonu açılmış arkadaşlar,hayırlı olsun..
https://www.facebook.com/10001271056...7JXz99Aol/?d=n
AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..
Tukaşı salça kurtarmıyor anlaşıldı, haftalığa bir türlü oturtamadılar çubuğu. Acaba bamya mevsimini mi bekliyor? Balıkesir bamyası kadar minnakları mı yoksa domdom kurşunu gibi tomrukları mı kavanozlayacak? Ytd
15 günde %40 primin ardından hisse dinleniyor,bu normal.,,13.12 altına inmese iyi.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Bugün haftalıkta çubuk bolingere nihayet oturdu biraz oyalandıktan sonra yola devam edecek diye düşünüyorum. Grand büyüksün demem için sana 3-5 gün veriyorum bakalım hacı ne yapacak ? Ytd
Yer İmleri