Sayfa 571/911 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 7284 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1. sağa sola çatması durmuyor.
    Biraz akıllı ol. Sadece bu haftaki sarkuysandaki karımı bilsen uyuyamazdın ,
    uyuma çuval ağzı aç.
    Yedirdiğim arpalar boşa gitmesin.
    Aslında Battıkça ezilmek ve ona buna çatmak normal. Benim de seni anlamam lazım haklısın Ezik kardeşim.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

2. Endeks artıya geçti bu cacık

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Arpası fazla gelmiş ağa maşallah çok görgülü çok mütevazi dayıymışsın hehehehe..neden biz fakirleri paranla ezip hor hakir görüyon be ya..aşkolsun küstüm..gidip kumda oynayayım en iyisi ben..buralar biz görmeyeli ağaların mekanı olmuş hehehehe...byeeee
    Cahillik mutluluktur!

4. Sen git kozal daki garibanlari kandırmaya devam et. Senin yüzünden kaç kişi ağlıyor

5. Düş de rahatla..... hissesi

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Düş de rahatla..... hissesi
    Artık bitti. dibi gördü döndü, ellerini oğuşturabilirsin ...

7. Tahta on kademede 1 milyon 750 bin lot alıcı 750 bin lot satıcılı kapandı . Alıcı iştahı açıldı. Hadi hayırlısı.

8. Merhaba,

Burada yazdıklarınızın çoğu yanlış bilgiler. Hissede kademelerde alım olması, satış olması hiç bir anlam ifade etmiyor.
    Tahtanın ve genel olarak borsanın sahibi bir ekip var ve hepsi artık tek elden yönetime geçtiler. Borsaya ne zaman çakacaklarını kendileri belirliyor, güniçi nereden geri yükselteceklerini kendileri belirliyor. Bunları da tamamen mal aldıysa yükseltmek sattıysa düşürmek üzerine kurguluyor.

Turkcelldeki problem tahta sahibi zamanında mal yedirdi bunları geri aynı yüksek fiyatlardan almak istemiyor. Çok cesur olduğu için gelene 100 milyon lota kadar mal verebilir, karşısına akıllı bir yatırımcı da çıkmadığı için geleni pes ettirip gönderiyor.

Şu anda Turkcell Türkiyenin en değerli, en karlı, en kaliteli, en marka değeri yüksek şirketi.

Varlık fonu bu hissenin sadece %26sına sahip iken tüm şirketi yönetebildiği için, kasasındaki parayı istediği gibi kullanabildiği için borsadaki hisseleri "gerçekten ucuz olmasına rağmen" almıyor. Çünkü alsa da almasa da şirketi yönetebiliyor, parasını değerlendirebiliyor.

TOGG'a ortaklık konusu:

TOGG'a ortak olmak Turkcell için bir avantaj değil, dezavantaj. TOGG, TUrkcell için bir kara kaybetme yeri. TOGG'u Turkcellin parasıyla fonluyorlar diyebilirsiniz. Bu yüzdendir ki, TOGG'a mal satan abuk subuk firmalar borsada değer kazanırken, Turkcell yükselmiyor. tuclk safkr gibi şirketler bu sayede para kazanıyor.
    Turkcellin togg ile aslında hiçbir alakası yok ama ortak ettiler malesef. Turkcell için iyi bir durum değil.

--------

imtis holding satışının aslı astarı nedir bilmiyorum ama bu durum tahta sahibini yükseltme hedeflerinden vazgeçirdi.

---

Turkcell her sene kasasına milyarlarca TL giren, devasa kar eden, FK değeri muhteşem olan, bir teknoloj şirketi.

Telekomun 7.8 lira oldugu yerde Turkcell 20 lira olması gerekir nitekim ttkomu yabancı alıyor gibi gösterip mal vermeye çalışıyorlar ama neyse ki KY akıllanmış ttkomu 8+ fiyattan almadı.

TTKOMda riskler çok iken, Turkcellin borsa bazında tek riski, yabancı hissenin %50sine sahip olmasına rağmen Turkcelle borç kilitlenebilir kaygısıyla, azınlık hisse ile tamamını yöneten TVF'ye karşı kaygı besliyor.

Şu anda turkcell borsada alınabilecek tek hisse denilebilir. diğerlerine sadece açığa satış giriyorum.

Sayfa 571/911 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •