Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 571/954 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 7752 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dolar 7.2 yi gördüğü zaman köylü yaşlı bir amca pazarda ürettiği nohudu satıyordu kilo 5 den 10 kilo aldım.amca tüccar 3 TL'ye alıyor bu nedenle pazarda kendim satıyorum dedi.30 dönüm den 3 ton ürün almış.30 dönüm ekme sürme biçme maliyeti 4_5 bini bulur.(bende 30 dönüm buğday ektim ordan biliyorum.soguk, yağmur vurdu 2 bin TL zarar ettim.)amcaya kalan 4_5 bin olacak tüccara verirse.30 dönüm tarla enaz 50 Bin TL eder.bu paranın getirisi bu malesef.amcanin nohudu poşete girince kilo en ucuz 7,5 TL Bim'de.ve utanmadan 3 TL'ye aldığı nohudu dolar artışı bahanesiyle zamliyorlar.bugday ektim ya soğuk yağmur vurmasa kâr etsem 3 bin TL kâr ancak edecektim.0.86 kuruşa aldılar buğdayın kilosunu. Allah sızlar şimdi unun cuvalini %100 e yakın zam koymuşlar.dolar artış bahanesi ile.iyide ithal buğday ihraç ediliyor yerli buğday ülkeye yetiyor ihracat ettiği ne zam yap.bu ara gübreye %100zam gelmiş. Seneye ben tarlayı ekmezsem ey halk ne yapacaksın.tarlayi eken ben .tek zarar eden ben.gubreci kazandı tohumu satan kazandı.motorcu,bicerci, devlet, alım yapan tüccar hepsi sayemde ekmek yedi.seneye ne yer ben ekmezsem.bu kafayla cokkk aç kalırız biz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,521
    Allah kimseyi açlıkla sınamasın çok fenadır bilirim .
    Cehalet ise sınamayı kaçınılmaz hale getirir .

Azıcık talep ettik hanudu ile verdi sakın devam etme spek malını alırım elinden .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,521
    666 Lot 1.47 de alışım var spek ver kurtul .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,521
    Mantar pişirenler iyi bilir kağıdımız pişme sırasında su saldı ?

Dr frik ilac cikisi gerceklestiginde posizyon almistim..ode yalitim vs...bana ugurlu gelen bir hisse..suanki portfoyunden numnum ve spor giyim magz. begenmiyorum belki onyargi olabilir..
    Fakat radore ortopro tatilbudur ilgimi cekiyor..detay bakamadim buradaki arkadaslar daha hakimdir ama bir iki haftaya farki kapatirim..sadece radore de 10 bin sunucudan bahsedilmis...sunucu konusuna hakim olarak ort sunucu fiyatlari 5 bin dolar ile 10 bin dolar arasinda degisirken dolardaki yukselis eldeki sunucularin degerini katlamis olabilir. %25 ine 8 milyon dolar yatirmisiz...
    Kasadaki nakit neredeyse 1 tl ediyor..borc yok denecek kadar olunca bende dayanamadim yavas yavas almaya basladim.hayirlisi artik.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    Dr frik ilac cikisi gerceklestiginde posizyon almistim..ode yalitim vs...bana ugurlu gelen bir hisse..suanki portfoyunden numnum ve spor giyim magz. begenmiyorum belki onyargi olabilir..
    Fakat radore ortopro tatilbudur ilgimi cekiyor..detay bakamadim buradaki arkadaslar daha hakimdir ama bir iki haftaya farki kapatirim..sadece radore de 10 bin sunucudan bahsedilmis...sunucu konusuna hakim olarak ort sunucu fiyatlari 5 bin dolar ile 10 bin dolar arasinda degisirken dolardaki yukselis eldeki sunucularin degerini katlamis olabilir. %25 ine 8 milyon dolar yatirmisiz...
    Kasadaki nakit neredeyse 1 tl ediyor..borc yok denecek kadar olunca bende dayanamadim yavas yavas almaya basladim.hayirlisi artik.
    Spor giyim toksoz hatta numnum i da begenmiyorum yazmistim..bu ortamda tatilbudur,radore ,ortopro ve kasadaki nakit hissenin cezbedici sigortasi..nevotek ,numnum supriz. toksozden ise birsey beklemiyorum.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    Yavaş yavaş toplaşmaya başladık. Mart 2018 e göre elimdekinin %99 unu satmıştım. Doğrusunu isterseniz kısa/orta vadeyi hala karanlık görüyorum.
    Geçtiğimiz yıllarda 250 mio lira civarında duran özsermaye, zararlar ve yükselen faizin iskonto etkisiyle
    150 mio lira civarına gerileyebilir.

Bu aşamadan sonra önemli olan şirketlerin hayatta kalmasıdır.

Fakat birkaç noktayı açıklamakta fayda var.
    Bayram harcamalarının kredi kartı dağılımına bakmışlar. Seyahat acenteleri ilk sırada çıkmış.
    Tatilbudur hala iyi gidiyor olabilir.

Numnum kendini yüzdürmeyi başarırsa gastronomi turizminde hala ümit var.

Sportive tam kapalı kutu. Genel müdürünün twitter hesabını izliyorum.en güçlü kadın Ceo ödülünü almış.

Radore zarar ettirmez sanıyorum, belki daha büyük şirketlerin rekabetinden etkilenir.

Ortopro ve Nevotek'ten ise haber yok.

Dün İş Yatırım'ın yeni genel müdürünü dinledim. Girişim sermayesi yatırım fonlarından bahsetti.
    İş Yatırım'ın kendisi bu yıl yenilenebilir enerji alanına yatırım yapmış.

Sözün özü şu, geçmişin faturası iyi görünmüyor. Fakat şirketler potansiyellerini korumayı başarırsa gelecekte hamleler olabilir.

Ekstrası şu; içerdeki spek görünümlü malum şahıs hisseden çıkamadı. Bu da işin kısa vadesi.

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Yavaş yavaş toplaşmaya başladık. Mart 2018 e göre elimdekinin %99 unu satmıştım. Doğrusunu isterseniz kısa/orta vadeyi hala karanlık görüyorum.
    Geçtiğimiz yıllarda 250 mio lira civarında duran özsermaye, zararlar ve yükselen faizin iskonto etkisiyle
    150 mio lira civarına gerileyebilir.

Bu aşamadan sonra önemli olan şirketlerin hayatta kalmasıdır.

Fakat birkaç noktayı açıklamakta fayda var.
    Bayram harcamalarının kredi kartı dağılımına bakmışlar. Seyahat acenteleri ilk sırada çıkmış.
    Tatilbudur hala iyi gidiyor olabilir.

Numnum kendini yüzdürmeyi başarırsa gastronomi turizminde hala ümit var.

Sportive tam kapalı kutu. Genel müdürünün twitter hesabını izliyorum.en güçlü kadın Ceo ödülünü almış.

Radore zarar ettirmez sanıyorum, belki daha büyük şirketlerin rekabetinden etkilenir.

Ortopro ve Nevotek'ten ise haber yok.

Dün İş Yatırım'ın yeni genel müdürünü dinledim. Girişim sermayesi yatırım fonlarından bahsetti.
    İş Yatırım'ın kendisi bu yıl yenilenebilir enerji alanına yatırım yapmış.

Sözün özü şu, geçmişin faturası iyi görünmüyor. Fakat şirketler potansiyellerini korumayı başarırsa gelecekte hamleler olabilir.

Ekstrası şu; içerdeki spek görünümlü malum şahıs hisseden çıkamadı. Bu da işin kısa vadesi.
    Tskler..sn noreply.
    Dediklerinize katilmakla beraber radore konusunda soyle diyebilirim..bugun bize 10 bin sunuculu bir veri depolama merkezi kurmak icin teklif isteseler 5 bin dolar 8 bin dolar arasi sunucularin degeri 50 milyon ile 80 milyon dolar .yonetim yazilimlari backup yazilimlari ozel lokasyonu sogutma konum vs ..katmiyorum..bunlari hesaba kattiginizda olusan deger olasi bir cikista olumlu yansima yapabilir...tabi bu ustun koru analizi elle tutulur yapmak icin sunucu adeti..kiralikmi degilmi( genelde satin alirlar)depolandigi alanin mulkiyeti..vs ogrenip netlestiririz.

Sayfa 571/954 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •