Originally Posted by
hayrani
kesinlikle haklısınız. defalarca, altını üstünü, sağını solunu en kalın şekilde çize çize ay tutulması ve bu haftaya dikkat mesajı verildi. iyi niyetli de olsa bu kadar kesinlik içeren yorumların yazılması, ciddi vebal alınmasına yol açar. para kolay kazanılmıyor. şu da var ki yarın ne olacağını yüzde yüz kimse bilemez. teknikler yorgunluğu ve kâr satışını ifade edebilir ama bir haber gelir, ne teknik kalır ne taktik. aşağı veya yukarı umulmadık hareketler olabilir. benim bu noktada acizane düşüncem şu: risk gördüğümüz durumlarda hisse pozisyonumuzu minimuma (yüzde 15) gibi düşürüp ortama göre kademeli şekilde yüzde 50'ye kadar çıkıp belli hedeflerden sonra da ne olur ne olmaz diye tekrar aşağı doğru çekmek ve yeni trentler oluyorsa daha yukarıdan da olsa yerine koymak. bu gün panik olup tamamen pozisyondan çıkarsınız. yarın yükselince saç baş yolarsınız. ama bir barajın minimum su seviyesi olduğu gibi, en kötü durumda yüzde 15, işler iyiye gittikçe de kademeli şekilde çoğalıp azalmak, daha istikrarlı olur gibi geliyor bana. asla ytd.
Sn Hayrani kulaklarınızı çınlattım turkishbulls sat verdi. Al verdiğinden beri çok güzel kar bıraktı sağolsun.
Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.
Yer İmleri