Sayfa 571/925 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Haftaya Sali benim icin onemli. Olaganustu genel kuruldan sonra, hazir yonetim kurulu uyeleri filan da birarada iken, toplanip baska kararlara da imza atarlar mi? Belki bos bir beklenti benimkisi, bu konular nasil isliyor bilmiyorum. Ama 1 senede 1 ofis acamamis ya da acmamislarsa, bunun farkli bir aciklamasi, gerekcesi olacaktir diye dusunuyorum.

Yatirim tavsiyesi edgildir
    Yönetim kurulu zaten alması gereken kararları aldı şimdi uygulamaya geçmeden yetkiyi alarak kendilerini garantiye almaya çalışıyorlar bence.

2. Gartner da paylaşılan yorumlara fazla takılmamak lazım. Orda satışların ne zaman olduğuyla ilgili bir bilgi yok çoğu yorumda. O nedenle eski satış olma ihtimali her zaman vardır.

3. Sirkette kotu bir sey var mi? Cok gulunc. Burayi okuyup da bunlari bilmemek. Kac kere yazmamiz lazim. En basitindan, sirket ilk kuruldugunda, 10 milyon dolar hedefi koydular ertesi sene icin. Hala 1 kez bile ulasamadilar. Yetmez mi?? Simdiye kadar koyduklari tek bir hedefi zamaninda gerceklestiremediler.

Insallah, temennim, bu sene bunun artik 10 milyon dolar hasilat hedefinin asilmasi.

Dahasini yazmiyorum. Gecmiste yazdik insanlarin yasadiklarini.

Ama genel olarak sirketteki sikintidan cok kagittaki sikintilar. Bir hissenin dalgalanma araligi bu kadar yuksek, 5 kat-10 kat araliginda olmamali. Sirket ile spek arasinda iliski olmamali. Sirket seffaf olmali, bilgi saklamamali, hele 2 sene asla.

Yatirim tavsiyesi degildir

4.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Gartner da paylaşılan yorumlara fazla takılmamak lazım. Orda satışların ne zaman olduğuyla ilgili bir bilgi yok çoğu yorumda. O nedenle eski satış olma ihtimali her zaman vardır.
    Zaten bildigim kadari ile 6 aydan ya da 1 yildan az kullanmis olanlara sormuyor Gartner. Oyle bir sartlari vardi. Tekrar acip okumak lazim hangisiydi.

5. Kendi bilmem nerenden gelen sesler sana benim karnımdan geliyormuş gibi yapmaya devam et sen senli benli konuşma dedikçe niyetini açık etmeye devam et derdi üzüm yemek olmayana üzüm ikram edemezsin senin niyet kötü belli şuda anlaşıldı burda benim fikrime saygı duymayanın laflarını da homurtu olarak göreceğim artık herkes fikrini yazar karşı argümana saygı duyar yazıyoruz gelen cevap ne kadar çirkin ne kadar irite edici sen ben yazmaya gerek yok diyoruz seviyesizlikte el yükseltilmeye çabalıyor ey yatırımcı size yazıyorum yeni alsın istemiyorum kimse 3 senedir elinde tutan yatırımcı şu enflasyon ortamında hisse fiyatını siz çıktı sayıyormusunuz hisse çıktı mı elinizdeki üç kuruş lota göz dikiyorlar dikkat et ben onura bilemem bunu da bilemem ama uçtu kaçtı aman dikkat acaba eskisi gibimi diyenleri not et ilerde burda sana bilgi adı altında böyle süslü mesajların arasına gizlenen algılara kapılma şirketi araştır hatta burası gibi yerlere mümkünse zerre bakma kendi projeksiyonunu çiz çünkü burada 3 tane iyi niyetli insan varsa en az 5 katı algıcılar var bunu bil kimseden ekmek bekleme buralar bildiğin gibi yerler değil nick name ile yazılar yazılan maskelilerin olduğu algı ile insanların parasına göz dikilen bir yer.

6. Ayrıca şunada herkes şahit olsun asla mesaj silmedim hele hele mesaj silip kendi kötü niyetimi perdelemek için senin yüzünden sildim diyip kimseye çamur atmadım mesajı silen niye siler herkes çok çok eski bir mesajı anlamsız bir anda biri niye paylaşır anlamıştır.

7. Benim düşüncem şu yatırımcı arkadaşlar bu tamamen benim fikrim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Bu hisseyi fena götürecekler toplama aşamasında buralarda oluşabildiğince sakin bir ortam istiyorlar olumlu heyecan istemiyorlar eğer Bir gün birileri bu hisse buralardan bilmem kaç on katına gittikten sonra(kısa sürede olursa şayet) hep olumlu yazarsa ona dikkat edin ama orta uzun vade hep gelişmelerle fiyatı bir terazi yapın öyle karar verin.

8.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    bazı yorumları gercekten tebessümle okuyorum.. yahu ne spekültf hareketi ? Qnb ve teb yabancı kemiksiz aylarca toplamış ve toplamaya devam ediyor, desenizki A1 almış o zaman derim spekltf... neyse herkesin kararı kendine..
    Sen gulmeye devam et. Sen bunu yazdiktan sonra hisse 5 kat dustu dolar bazli.

==============================

Silmek zorunda hissettigim mesaj buydu. Cunku sayin Mao hemen atladi, niyetin ne bunu yazmaktaki diye. Ben de basim agrimasin, elemanla tartisma olmasin diye sildim.

Sayfa 571/925 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •