Sayfa 571/1002 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Gunaydin keloglanlar!

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Aman diyelim. Mola vermiştim ama, yazmadan edemedim. Yazdığımın tamamını okuyun lütfen.

Ahmet Nesin 10 sayısı gibi, Nesin soyadını çıkarınca koca bir sıfır kalıyor geriye, FETÖ cülerle iş tutuyor şu anda. .....
    ..
    Uyarınız için çok teşekkür ederim. Fikirlerine ve tecrübelerine değer verdiğim birisiniz.

Farklı kesimlerden farklı kişileri dinlediğim için Ahmet Nesin'i de yine dinlemeye devam ederim, fakat söylediklerini daha dikkatli tartarak.

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Uyarınız için çok teşekkür ederim. Fikirlerine ve tecrübelerine değer verdiğim birisiniz.

Farklı kesimlerden farklı kişileri dinlediğim için Ahmet Nesin'i de yine dinlemeye devam ederim, fakat söylediklerini daha dikkatli tartarak.
    Valla ben de sn achilles in forumdaki varlığından bilgilerini bizle paylaşmasından çok mutlu oluyorum.Her türlü konuda da analizlerine güveniyorum.Yalnız sizin bahsettiğiniz durum ikidir sn achilles ile farklı konumlanmamıza neden oluyor.İlki sedat peker konusunda oldu hatırladığım kadarıyla sedat peker konusunda da ilk başlarda çok şüpheli yaklaşıyordu.Son zamanlarda pek o konuya değinmiyor.İkinci konu da benim bilmeden alıntı yaptığım turhan bozkurt un fetöcü çıkması konusunda olmuştu.Şimdi de ahmet nesin hakkında eleştirisi var.Valla benim anladığım fetöcüler malum nedenlerle rte ile kanlı bıçaklı,e bizler de yönetimden memnun değiliz,yapılanları iktidarın icraatlarını tasvip etmiyoruz,fetöcülerin kulakları da delik hala aktif bağlantıları sayesinde hükümetin yanlış icraatları hakkında bizden çok bilgiye sahipler,e sedat peker in de anlıyamadığım ama rte ye muhalif bazı odaklardan destek aldığı kesin.Biz doğal muhalifler olarak biri mafya diğeri resmen vatan haini bu iki odağa kulaklarımızı tıkarsak bunca bilgi akışını nerden edineceğiz.Doğal olarak bizle aynı düşüncede olan grupların bu konulardaki bilgi akışları sınırlı.Burda bir paradoks var nasıl aşılacak bilmiyorum.
    Son düzenleme : hkm; 19-07-2021 saat: 19:56.

Şimdi hak yememek adına sn achiles in eski gönderilerine baktım sedat peker hakkındaki benim hatırladığım tarzda bir gönderisini bulamadım.Hafızamda pekerle ilgili yazdıklarından bağımsız güvenilir biri olmadığı şeklinde bir ifadesi vardı diye hatırlıyordum,baktım öyle bir entry si yok ,ben artık yaşlandım sanırım)))))))) Ama dikkat edilmesini istediğim noktayı eminim tüm forumdaşlar gibi sn achiles te anlamıştır.Biz kronik ezeli ve ebedi muhalifler olarak bu muhalif odaklardan gelen bilgilere öncelik olarak kimden ve neden geldiği konusuna mı odaklanmalıyız,içerige mi odaklanmalıyız.

5. Kıbrıstan bayram müjdemizi de aldık.
    Allahtan doğal gazık bulduk demedi. Yoksa doğalgaza bi yüzde 15 daha geçirirlerdi.
    Neyse artık bayramların tadı da kalmadı ya.
    Herkese hayırlı bayramlar.

6. Sn djoz Sn Hkm,

Teşekkür ederim şahsıma yönelik söylemleriniz için...

Ben bildiğim, yaşadığım, tecrübe ettiğim konularda biraz iddialı konuşurum, bunun dışında zaten esnek söylemlerde bulunurum, ha keza bunda; hayatın, insanların, doğruların hep gri tonlarda olduğuna duyduğum inancın da payı var.

Evet, doğrular ifade ediliyor olabilir zaman zaman, herkes doğruları ifade edebilir, mesela Fuat Uğur, Nagehan Alçı, ROK, veya İsmail Saymaz, Hilal Kaplan, ya da Fatih Tezcan, hatta Yenişafak yazarları, Cübbeli, ya da Erol Mütercimler...

Sadece söylenene değil, söyleyene de bakılmalı..

Ne zaman ifade edildiği, nasıl ifade edildiği, ne maksatla ifade edildiği de önemli..

Doğrular içinden nasıl ayıklandıkları da çok önemli...

Esas kadar, usül de önemli..

Sn Hkm, evet Ahmet Altan konusunda, Turhan Bozkurt hakkında ikaz ve hatırlatmalarda bulunmuştum, Sedat Peker' in çok dikkatli ve seçici bir şekilde takip edilmesinin uygun olacağını ifade ederek safahatını yine hatırlatmıştım. Hala da aynı fikirdeyim.

Veya daha da uç örneklerle devam edeyim nüansları anlatabilmek adına, İlker Başbuğ evet, Atatürkçü, modern, aydınlık, zeki, çalışkan ve bunlar adına bedel ödemiş bir insandır, ama ben onun bunlar dışında görev yaparken nasıl bir adam olduğunu da bilirim. Yine İsmail Hakkı Pekin anlattı da öğrendik, sırf Genkur Bşk.lığı tehlikeye girmesin diye, TSK nın onurlu subaylarını askeri mahkemelerde değil de, nasıl sivil FETÖ cü mahkemelerin kucağına attığını da..

Ya da Erol Mütercimler' i de dinlerim, okurum ama, tam da Ergenekon Davası patladığında, 'Evet Ergenekon diye bir örgüt var ben duymuştum.' diye her akşam televizyonlarda boy gösterdiğini de unutmadım.

Veyahut da, FETÖ tek tek Sarı Öküzlere operasyon çekerken, aslında onlardan veya akranlarından da olmadığı halde üstelik, oh oh olsun önümüz açılıyor diye sevinen, anlı şanlıları da biliriz.

Sivrilteyim iyice söylemi, FETÖ cüler soruları aldılar, kritik her yere girdiler, doğru, en ufak bir şüphe yok, ama FETÖ yokken, FETÖ den önce de, başkaları alıyordu o soruları, başkaları ilerliyordu kariyer basamaklarından, hah biz onları da biliyoruz. FETÖ, tarikatler, Cumhuriyet düşmanları belli onlara çakmanın çok da bir anlamı yok benim için, adam belli zaten, Fatih Tezcan'la ilgili cümle kurmak fuzuli. Ha ben esasen dönüp de bizim tayfaya çakmayı severim, unutmam ben hiç bir şeyi.

1980 darbesi olmuş daha yeni, anlı şanlı sorgulanamaz her gün Atatürk İlke ve İnkilaplarından bahseden adamlar ve ekipleri at koşturuyor her yerde, gözüne bakamazsın, 1982-86 ve 87 yıllarında FETÖ cülerin soruları özellikle edebiyat öğretmenlerinden aldıkları blok doğru cevaplayarak askeri liselere girdikleri tespit edildi, hah işte bunları onlar affetti, o esnada kimlerin Askeri Lise Harp Okulları Komutanları olduğu, Genkur ve 2 nci Başkanları, kuvvet komutanlarının kimler olduğu, buna kimlerin he dediği, belli. Bu affedilenlerin 11 tanesi general rütbesinde 15 Temmuz'da başrolde.

Uzatmıyacağım bu sefer, çok kısa yazamıyorum maalesef. Hem nalına, hem mıhına yani. İnandıklarınız berraksa, algılarınız sağlamsa, ve isterseniz beni yalan makinasına bağlayın yetmezse MİT i de çağırın damarlarımdan doğruluk serumu vererek sorgulayın diyecek kadar kendinize güveniyorsanız, hiç kimseye minnetiniz yoksa, boğazınızdan haram lokma geçmemişse, her şeyi, herkesi olduğu gibi ifade edebilirsiniz, hem nalına hem mıhına çakabilirsiniz, dediğim gibi herkes gri, ton ton..

Gönül isterdi ki, şu baskı ortamı olmasaydı da açık açık, isim isim, tarih saat vererek tek tek olaylar, o olaylara insanların verdikleri tepkiler, yaptıkları, yapmadıkları, sahip çıkmadıkları, anında sattıkları üzerinden, b..kunu çıkartacak kadar detaylara girebilseydik.

Herkesi okuyorum ben, özellikle yurt dışından yayın yapan FETÖ cüleri çok takip ederim, bunda bir sıkıntı yok, kaldı ki kimse kimseye de karışamaz, ama iyi niyetle birbirimizi ikaz da etmeyeceksek, aynı ortamı niye paylaşıyoruz ki, bu sahte, kaypak bir şey olmaz mı?

Saygılar, selamlar..

Fetocu g. verenleri dinlerken veya Sedat reyisi takip ederken, akıl süzgecinden geçirdikten sonra bir sorun olmayacağını düşünüyorum.

Birisi profesyonel suçlu emme çok şey biliyor, diğerleri soru hırsızı, askerî ve sivil ogrencilerin ve sivil öğrencilerin ve belki de diğer insanların hakkını çalan gaddar, eli kanlı O.Ç. bu kadar basit, onlarda hala örgütlü ve bilgileri var.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şimdi hak yememek adına sn achiles in eski gönderilerine baktım sedat peker hakkındaki benim hatırladığım tarzda bir gönderisini bulamadım.Hafızamda pekerle ilgili yazdıklarından bağımsız güvenilir biri olmadığı şeklinde bir ifadesi vardı diye hatırlıyordum,baktım öyle bir entry si yok ,ben artık yaşlandım sanırım)))))))) Ama dikkat edilmesini istediğim noktayı eminim tüm forumdaşlar gibi sn achiles te anlamıştır.Biz kronik ezeli ve ebedi muhalifler olarak bu muhalif odaklardan gelen bilgilere öncelik olarak kimden ve neden geldiği konusuna mı odaklanmalıyız,içerige mi odaklanmalıyız.
    Sn.Achiles yetişme tarzı gereği ve yukarıda kendi sıraladığı özellikler dolayısıyla açık seçik yazıyor. Yalnız ne kadar açık- seçik te yazılsa bazen konuya yabancı olanlar, kulak aşinalığı olmayanlarca özü anlaşılmayabilir. Ben kendisini okurken , gözümde o kadar çok yaşanmış olayla özdeşerek yeniden geçmişi yaşıyorum.

Devrim dipten gelmeyince halk özümseyemiyor yada koruyamıyor. Misal ; Kadın hakları konusunda bu ülkede hiç bir eylem- direniş , mücadele olmadığı halde Büyük Önder Atatürk aniden ve fazlasıyla özgürleştirdi kadınları. Sonuç ; bütün örgütlerde , cemaatlerde en önde kadınlar. Ama negatif yönde. ...

Sayfa 571/1002 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •