Sayfa 571/872 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. daha önce investing sitesinden soya fiyatlarına baktığımızda çok da değişmediğini görmüştük ama dünya gazetesinin sitesinde ise tonunun 375 dolardan 580 dolara çıktığı yazıyor...çok ilginç oldu bu bilgi...ama soyanın tavuk yemindeki oranı %15 iken civcivin yemindeki oranı ise %30 dur...diğer girdileri de incelemekte fayda var...

son günlerde yaptığımız paylaşımlardan hammadde fiyatlarının bazılarında önemli miktarda artışların olduğunu görüyoruz...buğdayda ise durum nedir bilmiyoruz ama tahminen yatay olması lazım...buğdayın yemdeki oranı çok fazla...iyiken ülkemizde bol bol buğday yetiştiriliyor...

her şeye rağmen eğer şirket artan maliyetleri fiyatlara yansıtırsa sorun olmaz....bilançolara fazla kalmadı bakalım ne gelecek ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. islem hacmi cok dustu, yapilan alis/satislar da cepten cebe. Hic inandirici gelmiyor ne gun ici hareketleri ne de takasi..

3. arkadaslar gunsonu pasta atabilecek var midir? cok tskler.

4. neredeyse hissede kimse kalmayınca tekrardan çıkarıyorlar hisseyi...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Sayın keko bugün tavan olur mu sizce

6.  Alıntı Originally Posted by ercann Yazıyı Oku
    Sayın keko bugün tavan olur mu sizce
    hiç zanetmem...haber olsa belki olabilir derdim...bana göre klasik her zaman yaptığı hareketler bunlar...hızlıca çık sonra in...bir kaç gün içinde çıktığı yere in...bu hissede her zaman tradeden yanayım...özelikle %5-7 gibi oranlar görüldüğünde ben satılmasından yanayım....bir kaç gün almadan beklendikten sonra ilk çıktığı yerden tekrar alınabilir olarak görüyorum...

Sayfa 571/872 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •