Sayfa 572/802 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Tekniğin tekeri patladı galiba gelemiyor ,biriniz şunu alsın getirsin tepelerin oradaymış ,bakalım baklasından ne çıkaracak alın gelin şunu bi zahmet

2. tahtalara yazdırdığımız tarihten beri bu işin içindeyim..Ammavelakin bugünkü olayı çözemedim....

3.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Neden 30 TL olmustu hangi temel ve tekniğe göre
    Sayın nilkiz

Gerçekten burada yukarıdan alanlar vardır.
    Yapmayın.

Alıp sattığınız yeri söylemeyin. Siz degilmiydiniz nazara inanan. (Ha sayın HORASANLI kusura bakmasın ben de inanırım nazara ve benim inancıma gore vardır. )

Koyun grafiği ya da koymayın burası uygun yerler deyin.
    Mesela 24 tl ustu Teknik olarak yok mu ihtimal.
    Çanağa kulp takarsa 2 3 ayda mesela.
    Canak kattlayamaz mi bi 6 ayda.

Bende yok bu arada.Bende birkaç kez aldım sattım.

Kısa vade olumsuz ama bir arsa haberi patlatsa olmazmi yukarilar teknik olarak.
    Çizdiğim dik çizgiye gelemez mi orta vadede.
    Amacım kimseyi yönlendirmek değil. Bende sadece teknik bakarım. Ama Teknik herzaman tutsaydı (En yukarıdan verip en aşağıdan alsaydık) zengin olmuştuk.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. valla bu cem yılmaz da teknikci yukarı aşağı orta hiç olmasa bir şey diyor ,hemde iyi teknikci ama eli boş dönüyor aşağı yukarı orta ayrancıyı biliyor seller sular gibi yutmuş yiğidim ama eli boş dönüyor , bir kaç saniye izlemeye değer hiç olmasa bakla atmıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=moc0n7lS9bI

Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Arka planda bizim bilmediğimiz çok şey olabilir. O yüzden kimseyi zan altında bırakmamak laIm. Kesinlikle YTD
    Hiç bir bilimsel ve temel veriniz olmadığı belli burada siz devam edin körler sağırlar size ayrılan eğitimin sonu

Sorun çanak kulp değil thunderbolt güzel ve yanlız ulkemde bilgi arastirma öğrenme çabası yerine cehaletin prim yapması insanların bilime değil boş laflara itibar etmesi saygilar

7. bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum ,ancak gençlik yıllarım aklıma geldi bir çokkk sevgilim oldu orada burada gezip tozarken roman kadınlar gelirdi bir bakla atayım ,fal bakayım deyip yakamızdan düşmezlerdi hemen hemen hepside yanımdaki kızla evleneceğimizi söylerdi bende hep gülümseyerek izlerdim hiç birinin dediği çıkmadı ,fallara göre değil hayatın gerçeğine göre evlendik sonunda ,falı bilim diye sunmaya çalışıp inat etmek ne kadar acınası bir durumdur ,belkide doktorluk bir durumdur

8. tekniğe soruyoruz akşama ne olacak bu kağıt düşecekmi çıkacakmı ,tık yok ama laf çok ,yahu teknik akşama bu kağıt kaç kapatır çizgilerini derelerini tepelerini bir dolaş ne olacak bir cevap ver bizde senin ilmine göre bir kanaat sahibi olalım ,ilim bilimle falı aynı görüyorsunya ne olacak bu filimin sonu bu gün ,ne olacakkkkk onu de sen alalımmı satalımmı yardım et bizde kazanalım

günün sonunda gelip ahkam kesmi o zaman zaten saç kesilip sonuç ortaya çıkmıştır ,bana şimdi söyle teknik akşama kaç kapatacak bu kağıt ,haydi söyle ,bir şarkı mırıldan bari biz oradanda tiyo alırız susmaaa söyle ne olacak akşama haydi falcı bildir şu baklanın sonucunu

Sayfa 572/802 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •