Sayfa 572/999 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Mevduatdan çok veriyor .Benim vadeliler bitsin hepsini ppf lara geçireceğim .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    doğru söze ne denir

2. Dolar 5.395 oldu. Bu da webster ın dolarların sattığını gösterir :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    İş Bankası temettü dağıtmama kararı almış...Kârlarını dağıtmıyorlar hisse sahiplerine...
    Sn.ereğli bankalar karlarını hissedarlarına artık dağıtacaklarını sanmıyorum. Çünkü Türk ekonomik sistemi "Sosyal Politikalara Bağlı Serbest Piyasa ekonomisi" olduğu sürece de bu böyle olacaktır..

Bugün hükümet bankalara bu karları ne yapacaksınız diye soruyor.. Sonunda da dağıtın bunları diye de ekliyor.. Akbank serbest kalmış olsa idi OTAS a o krediyi verirmiydi?

Akbank, Garanti, İş Bankası kime kredi verip vermeyeceklerini bilmiyorlar mı? Cin gibiler.. Herşeyi bilirler.. Ama vereceksin o krediyi denildi mi; veriyorlar...

SOnuçta TTKOM da 2,5 milyar USD kredi battı..

Şimdi hükümet kredi kartı mağdurlarına, futbol klüplerine yada inşaat firmalarına piyasa faizleri altında kredi verin diye baskı kuruluyor...

Şimdi bankalarda bu noktada yapmış oldukları karlılıkları hissedarlarına dağıtmak yerine hükümetin gösterdiği yerlere düşük faizli krediyi vermeyi yeğliyorlar...

Ben de banka üst düzey yöneticisi olsam, aynısını yapardım.. Çare yok!

Lakin bankalar bu baskıya ne denli dayanır bilmem.. Her bir halt etmede bankalara yüklenmek hoş değil...

Mevduat faizlerine gelince...

Banka kredi dağıtamayınca yani kredi mevduat makası daraldıkça mevduat faizi iner. İsterse MB sının politika faizi %30 olsun..

Sonuçta bankaların ürünleri paradır.. Para satmalılar ki; para kazansınlar.... Satamazlarsa para istemezler..
    Arz Talep dengesi...

Sonuç bir noktada mevduat faizi o denli düşer ki; piyasa faizinin kat be kat altında kalır.. Burada mevduat sahibi o vakit TL den vazgeçme kararı alır..

İşte o nokta tam batış olur...

4.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Mevduatdan çok veriyor .Benim vadeliler bitsin hepsini ppf lara geçireceğim .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben tüm parayı fona geçirdim.

Vakıf Portföy Birinci Para Piyasası Fonu (6.Fon)
    01.03 getirisi 23,88

First wave of fitht wave have been occured since 5.13.not finished.

6. 300k usd Vakifbank 32 gün 3.90

7.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    First wave of fitht wave have been occured since 5.13.not finished.
    Farsça mı?

TPP de faizler tekrar 23 üzerine çıktı...PPF ları veya aracı kurum hesabında TRY tutmak vadeliden çok daha mantıklı....

Sayfa 572/999 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •