Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 572/1014 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    30 Eylülde bitecek olan tapu harcı indiriminden faydalanarak toplu aktarım yapmak isteyen kişilerin harekete geçmesinden başka bişey değil gibi görünüyor

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler, çok mantıklı...bunu bile veremedi haber siteleri..herkes bir tuhaflık var diyordu.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Geçen gün yazdığım gibi ,

Çinliler Avustralyaya musallat olmuşlar fiyatları annoramal yükseltmişlerdi.Geçen günde Yeni Zellanda vatandaşarını korumak için çinlilerin gayrımenkul alıp fiyatları şişirip yerli halkı mağdur etmesine engel olmak için sınırlama ve yasaklama tedbiri aldı.

Bugünİstanbul Borsasında çin bankasının yoğun biçimde tahtalara saldırdığı görüldü ...
    Belki yakın tarihlerde özellikle İstanbul (konut-ticari ) Tekirdağ (sanayii tesisi ) için benzer çinli (sözde) yatırımcıların saldırılar yani alımlar görürsek (şaşırmayalım)
    yani yerli halk (bizler) saçma sapan politikalar yüzünden konutsuz-işyerisiz kalabiliriz.
    Kendi ülemizde kiracı mı olacağız ?
    ilginc

Cin Bankasi Istanbul borsasinda ne yapiyormus? TR de yerlesik bir cin bankasi sanirim

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Mesela ev bakıyorsunuz.Google haritadan istediğiniz bölgede istediğiniz evi seçtiğiniz zaman o evin geçmişte kaça satıldığı,kaça kiralandığı,hangi emlakçıda olduğu,güncel emlak değeri vs vs. hepsini görebiliyorsunuz.Şeffaflık,düzen budur,medeniyet budur
    ticaretin yuzde doksaninin (bu benim fikrim) yasadisi yada nakit yapildigi vergi kaciranlarin vergi verenlerden cok oldugu, bir ulkede cok sey bekliyorsunuz azizim.

Zamanim olsa da yazsam 15 gunluk tatilde gordugum dalavereleri. Hersey nakit hersey illegal Turkiyede.

4. Nakit illegal değil Avrupa da sen siparişi verince fişte kesilir gelir .

Seyyar magnet satanın bile fiş basıp veriyor orada

Tr kadar kredi kartı kullanan ülke yoktur Emin’im .

Ama burada nakit ödersen fiş istiyorum demezsen fiş vermeye yanaşmaz hem de 5 krş inmez pazarlık yaptırmaz tok satıcı

300 liralık malda 5 lira bile inmeyen spor çanta ayakkabı satan var birde kredi kartı desen üste komisyonu var diyor

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Nakit illegal değil Avrupa da sen siparişi verince fişte kesilir gelir .

Seyyar magnet satanın bile fiş basıp veriyor orada

Tr kadar kredi kartı kullanan ülke yoktur Emin’im .

Ama burada nakit ödersen fiş istiyorum demezsen fiş vermeye yanaşmaz hem de 5 krş inmez pazarlık yaptırmaz tok satıcı

300 liralık malda 5 lira bile inmeyen spor çanta ayakkabı satan var birde kredi kartı desen üste komisyonu var diyor

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    nakit illegal derken ne demek istedigimi anliyorsun

yani kaynagi belli olmayan takip edilemeyen para

yoksa her nakit illegal degil

ama soyle dusun

Iskandinav ulkelerinde oldugu gibi nakit yasaklansa Turkiyede gayriresmi ekonomi coker yani Turkiye coker

bunu demek istemistim

bu gozler bankaya icinde 1 milyon TL olan bond canta ile gelip ev satin alanlar gordu. Ben hic inanmiyorum o paranin legal olduguna

6. mevduat faizinde 15 ler konuşulmaya başlandı yeniden...krediyle ev almak iyice zorlaştı.

7. Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki'den belediye başkanlarına: Çiçek, böcek, sanatla uğraşmayın, kentsel dönüşüme öncelik verin.

İnşaat sektörü Türkiye’de kalkınmanın lokomotifi olacak bir sektör olacak.

Bugüne geldiğimizde kurduğumuz şehirlere baktığımızda bu şehirler için hangi medeniyet ismini veririz bilmiyorum. Arabesk medeniyeti desek doğrudur.

En büyük şehirlerde 100 katlı gökdelen yanında bir baraka, yanında sanayi. Bilinçsizlikle şehirlerimizin canına okumuşuz.

http://www.hurriyet.com.tr/bakan-ozh...musuz-40623559

Adama bak, sanki bunlari baskasi yapmis.

8.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku

Adama bak, sanki bunlari baskasi yapmis.
    bu memlekette yaşamak, sorgulamak, düşünmek .... tam bir işkence.
    bakan oldu , zannedersiniz gökten indi.
    cahillik olan ve olması istenen.

Sayfa 572/1014 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •