malum kaat dün 2,07 ve 2,14 ten vermişti bugün onları 2,14 ve 2,21 den sattım
ayrıca onun yancısı SKBNK yi de dün 1,80 den almıştım 1,85 den verdim. hemen vakit kaybetmeden malum kaat tan 2,07 ve 2,14 de yancısından da 1,80 e alış yazdım
malum kaat dün 2,07 ve 2,14 ten vermişti bugün onları 2,14 ve 2,21 den sattım
ayrıca onun yancısı SKBNK yi de dün 1,80 den almıştım 1,85 den verdim. hemen vakit kaybetmeden malum kaat tan 2,07 ve 2,14 de yancısından da 1,80 e alış yazdım
Kemtuz & Webster üstadlarım geçmiş olsun.
Regal üstadim,
Sac dokulmesi icin tavsiyeniz icin tesekkur ederim. Olmadi ektirecegiz. Napalim. Ankara'daki hocanın adı nedir? İstanbul olsa benim için daha iyi olur bu aradaAyrıca sac dokulmesinin kesin tedavisi var ama yan etkileri / psikolojik + fizyolojik ağır olan tedaviler. Elbette sac icin erkeklik hormonlarımdan vazgeçecek kadar suursuz degilim , denemem bile
Siz kefir falan diyorsunuz ya. Belki böyle düzenli tüketmemi söyleyebileceğiniz şeyler vardır diye sordum.
İşte ne bileyim, sabah mutlaka keçiboynuzu pekmezi ye, yeşil çay iç, kabak çekirdeği ye, saçlarını haftada bir sirke ile yıka vs. gibi.
Cunku su anda saclarim guzel, su halini korusam bile sikinti yok benim icin. Ama yavas yavas veda ediyorlar![]()
eski dostum tcd beni üzmedi...
bayağı primsiz kalmıştı...
https://www.facebook.com/ankara.sac.ekimi.fiyatlari/
bana göre, bu işi bilenlerden. 3 arkadaşım buna yaptırdı. 3 ü de memnun ve güzel saç çıktı. ektirme olduğu belli olmuyor. tabi herkesten böyle sonuç alıyormu o kadarını bilmiyorum. önümdeki 3 örneğe göre konuşuyorum.
saçı olmayan yada sonradan kel olan insanların %90 ı yakışıklı. bir de böyle gerçek var
Kemtuz . Webster üstadlarım geçmiş olsun.
Yer İmleri