Sayfa 572/805 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 6439 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Dogalgaz ve elektrik fiyatlari artisi gelecegi Belliydi yenilebilirler bosuna artmadi , biz de yarin tokatlaniriz muhtemelen
    elektrik ureticilerini ilgilendiren fiyat ptf. Henuz ona bir zam aciklanmadi. Ayrica PTF Mart ayindan beri kaynaga bagli olarak ureticiden ureticiye degisiyor. En onemlisi de cogu yenilebilir enerjiye dayanan elektrik uretimi YEKDEM'e bagli. Yekdem'deki sabit dolar fiyatiyla satiyor ve uzun zamandir yekdem fiyatlari ptf in altinda.

Tkfen'e gelince biraktigi boslugun kapanmasina bahane olur muhtemelen.

2. Bazi yenilebilirciler yekdem disi kisimlar da var . Bizim icin geri cekilme olabilri ama 3. Ceyrek bilsncosunda stok kari yazdirir bu durum . Gubre fiyatlari ucar artik . O konuda Hakan Goral orayi idare ediyor ona guveniyorum , sirketteki tek duzgun adam . Ama artan fiyatlar neticesinde devlet destegi olmadan ciftci zor ekim yapar , devlet desteklediginde de eti Gubre ve yandaslari besliyor

3. Dün Twitter'da #tkfen etiketi altında Eylül'e kadar olan ihracat izninin Eylül'den sonrası için de serbest bırakıldığına dair bir paylaşım gördüm. Paylaşan kişi Bagfaş yatırımcı ilişkilerinden öğrendiğini yazmış. Google'dan resmi bir haber aradım ama bulamadım.

https://mobile.twitter.com/temel__an...83724923670529

4. Sayin evren
    Mayis - agustos sonu arasinda kapasitenin max yuzde 40 ina ihracat izni verildigi bizim faaliyet raporunda yaziyor . Ancak agustos sonrasi icin herhangi bir karar yok belirsiz . En kotu sartlarda temmuz ve agustos aylarinda guzel ihrac yapmis olmamiz lazim . Bizim sirket her zamanki gibi boyle seyleri KAP ile aciklamiyor , eger iyi niyetli bir sirket olsa bunlar hissede pozitif etki yarattirmak icin paylasilirdi acikcasi bende faaliyet raporunda gordum yok zannediyordum

5.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin evren
    Mayis - agustos sonu arasinda kapasitenin max yuzde 40 ina ihracat izni verildigi bizim faaliyet raporunda yaziyor . Ancak agustos sonrasi icin herhangi bir karar yok belirsiz . En kotu sartlarda temmuz ve agustos aylarinda guzel ihrac yapmis olmamiz lazim . Bizim sirket her zamanki gibi boyle seyleri KAP ile aciklamiyor , eger iyi niyetli bir sirket olsa bunlar hissede pozitif etki yarattirmak icin paylasilirdi acikcasi bende faaliyet raporunda gordum yok zannediyordum

hissede pozitif etki yapabilecem bir haberi kapta paylaşmayan sirket yöneticileri fahişe çocuğudur..dünya kadar maaş alıp görevini yapmayan sorumsuz duyarsız ****ler topluluğudur........bu sıfatları yönetim kurulunda haykıracak bir babayiğit bu güne kadar çıkmamış demekkki.....demekki şirket kapalı bir kutu haline getirilmiş körleştirilmiş. yazıklar olsun.

6. https://www.tekfen.com.tr/Uploads/pd...2022-q2-tr.pdf

Faaliyet raporu 23-24. Sayfa . Herkes cok gaza geliyor ediyor ama ihracat rakamlarimiz ortada . Bize alin satin ne yapiyorsaniz yapin deseler de o logistic agini ve musterileri bulmak o kadar kolay degil . Onun icin Yara vs gibi buyuk dev firmalarla anlasmalar yapilip hatta ortaklik kurulup bu miktar hemen arttiirlmali. Ama Teknik olarak adamlar fabrikalari kapatinca, hemen disardan oo toros varmis tedarik ederim diye bir durum soz konusu degildir galiba her ulkenin kendine ait standarti gumruk tarifesi ihtiyac duyulacak sertifikasyonu belgeleri ozel izinleri gereklidir. O yuzden sosyal medyada gaza gelmis bir tayfa var , 6 ayda 100 bin ton ihracat yapabilmis bir firmayiz bunu oyle 500-600 a cekmek kolay olmaz hemen . Acin bakin Turkiye icinde bile rekabet karsisinda organomineral tesisleri duzgun verimle calismiyor , senelik 150 bin kapasiteye sahip organomineral bile 6 ayda 23 bin ton satabilmis.

7. Sayin bozoklu
    Benim de burada forumda demek istedigim anlatmak istedigim bu . Sirket hisseye pozitif etki etmesi beklenen Hicbir olumlu haberi KAP da paylasmiyor , yoneticileri cikip Tv ye konusmuyor ( arada Hakan Goral cikiyor ) , ama kotu bir ceza vs oldugu zaman kostura kostura aksam Kap aciklaniyor. Bu hissenin fiyati bosuna dusuk kalmadi , yatirimcisina Boyle davrandigi icin kaldi . Son ceyreklerde utopik zararlari (! Bence zarar degil ) kasten ortaklarina zarar vermek icin yazdilar . Yoksa ben burada sirketin faaliyetlerine elindeki varliga guveniyorum. Su anda is yaptiklari sektorler en kritik , mevcut durumdan en iyi faydalanmasi gereken sektorler, Dogru yerdeyiz ancak sirket yonetimi ve patronlari kansiz

8. bu şirket kurallara uygun şeffaf yönetilse fiyatı 200 tlden aşağı olmaz böylece patronlar 10 kat kazanır bunların ben kanını soyunu ............bunlar insan dahi değillerdir bariz tek vasıfları insanlık düşmanı soysuzlardır

Sayfa 572/805 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •