Sayfa 572/1002 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Gelin evinden bana gelen Antep fıstıklı nişan baklavası, gelin evine tepsiyle gönderilecek haaa...
    Ayhan başkan şeker komasına girmiştir baygın baygın yatıyordur. O etiketten sonra kalbi dayanamaz onun. Ayılsa eline hesap makinesi alacak hesap kitap yapacak. Sarı gaci gralice yumos ne varsa elde kıyıp ödeyecek başkanım. Başkanıııım geçmiş olsun. Daha benim totomum acısı geçmedi. Düğün bitti borsayi bıraktım o kadar yorulmuşum kış uykusu geliyor. 40-50 bin sermaye ile günlük 2-3 milyon hacim yapıp 1-2-3 bin o günde kısmet neyse o kadar kazanmak hiç kolay olmadı. Saat 18.10 olduğunda bir kamyon kum indirmiş gibi yorgun oluyordum.

Reyis sevgililer gününde Mısıra gitmiyor mu gidiyor, Mısırdan Gazze iki adım ötesi, Mısırdan taş atsan Gazzeye düşer.

Püskevitciyi de götürsün Mısıra, beraberce yürüyüp geçsinler Gazzeye.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben de seni uyanık bilirdim damada elbise alındığı nı da ilk kez duydum bu adet Rum larda vardır kızlarını evermek için Drahoma verirler.

Daha başlık parası, süt parası vb diyerek damadı yolacağına bi de üste mesarif etmişsin ben de senden medet umuyor idim bu adam benim işleri çözer deye, hesapta 3+1 teşkilat kuracaktık
    Eylül de 50 bin tl ile düğünü atlattım. Yok şu bu alınacak. Çalışan çift, yavaş yavaş kendileri alırlar. Düğünden sonra her ay bi miktar yardım ediyorum.

4. Lise yıllarında kabadayı görünümlü bir çete vardı. Birinin lakabı kasap. Böyle vahşi lakapları vardı. Bir gün okul çıkışı bizim orta sınıf bölümünden küçük bir çocuk o kasabı karate mi tekvando mu neyse bir dövdü evire çevire dövdü. Kasabın her tarafından kan geldi. Kasanın bıyığı kadar çocuğun boyu vardır.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayhan başkan şeker komasına girmiştir baygın baygın yatıyordur. O etiketten sonra kalbi dayanamaz onun. Ayılsa eline hesap makinesi alacak hesap kitap yapacak. Sarı gaci gralice yumos ne varsa elde kıyıp ödeyecek başkanım. Başkanıııım geçmiş olsun. Daha benim totomum acısı geçmedi. Düğün bitti borsayi bıraktım o kadar yorulmuşum kış uykusu geliyor. 40-50 bin sermaye ile günlük 2-3 milyon hacim yapıp 1-2-3 bin o günde kısmet neyse o kadar kazanmak hiç kolay olmadı. Saat 18.10 olduğunda bir kamyon kum indirmiş gibi yorgun oluyordum.
    O baklavayla ne alakası var etiketin?

Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı.

Şimdi sen bu deyimin ne olduğunu da bilmezsin, o da ayrı mesele.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Eylül de 50 bin tl ile düğünü atlattım. Yok şu bu alınacak. Çalışan çift, yavaş yavaş kendileri alırlar. Düğünden sonra her ay bi miktar yardım ediyorum.
    Salon kirası desek?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Reyis sevgililer gününde Mısıra gitmiyor mu gidiyor, Mısırdan Gazze iki adım ötesi, Mısırdan taş atsan Gazzeye düşer.

Püskevitciyi de götürsün Mısıra, beraberce yürüyüp geçsinler Gazzeye.
    Reis Gazze'ye gideceğini söyleyeli yaklaşık 13 yıl olacak.
    Yoksa o gün bugün mü?
    Tam sevgililer günü belkim özellikle bugüne beklemistir.
    Sormayın önceki yıllardaki sevgiler gününün suyu mu çıktı. İşlerin yoğunluğundan derim.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Salon kirası desek?
    Yok erkek tarafı salonu tuttu.

Sayfa 572/1002 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •