Sayfa 572/872 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. son üç ayda artan yem maliyetleri ( soya ve mısır...buğdaya daha bakamadık ) en son üreticilerine yaptıkları %20 zam ,artan enerji maliyetleri gibi giderlerin artmış olması buna karşılık sadece son üç ay içinde ürünlerine çok az zam yapmış olmaları 2018 ilk çeyrekten korkmama neden oluyor...daha doğrusu umutlarımı kırıyor...ama ikinci ve üçüncü çeyreklerin iyi olmasını bekliyorum..

2018 ilk çeyreğin kötü gelmesi hissenin ilk etapta baskı altına girmesine neden olabilir...en azından dökme amaçlı da olsa hisseyi biraz aşağıya salabilirler...ama bu salmaların sonunda alınabilir...işte bu salma riskini pek beğenmedim...o yüzden de bu çeyrek bilançoları görmek ilerisi için önümüzü görmeye yarayacak..

bilançolar gelinceye kadar başarılı tradeler riskimizi minimuma indirir..tabi bu yapılabilirse ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. çakal iş yatırım alıcı tarafında görünüyor..son bir kaç gündür derinliği gören bazı arkadaşlar iş satıyor diyorlardı...ilginç burda ise alıyor görünüyor...bu arada işin takasları artıyor mu yoksa azalıyor mu ?? genel olarak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. banvit 16,16 yı gördükten sonra şu anda 15,66 da işlem görüyor...pek de anlatmaya gerek yok dostlar çünkü görüyorsunuz ..bu hissenin huyu bu...çıktıktan sonra inmek...bilançolar açıklanıncaya kadar böyle davranmasını bekliyorum...sonra bilançoya göre yönünü belirler...kötü gelecekse bir süre indirip sonra alırlar yok iyi gelecekse de o vakit artık kararlı çıkışlar ile 20-25 lere doğru çıkar diye düşünüyorum...

yaklaşık 15 gün önce yazmaya başladığımda bu hissede ani ve sert çıkışlarda tradenin uygun olacağını söylemiştim...bu süre zarfında iki defa bunu yaptı...bilançoya kadar büyük bir ihtimalle bir daha yapar bunu...ama her çıkış denemesinden sonra ciddi oranda gevşediğini unutmamak lazım...

4. Sn keko,

ihracat yasağı kalktığına dair haberler var. Sanırım bu boşa bir yükseliş değil. Ne dersiniz?
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

5.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    Sn keko,

ihracat yasağı kalktığına dair haberler var. Sanırım bu boşa bir yükseliş değil. Ne dersiniz?
    o haber tam olarak nedir dostum ?? hiç bilgim yok...bir de yasaklı olduğunu da bilmiyordum...acaba nereye ihracat yapacaklar ??

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    o haber tam olarak nedir dostum ?? hiç bilgim yok...bir de yasaklı olduğunu da bilmiyordum...acaba nereye ihracat yapacaklar ??
    https://www.reuters.com/article/us-b...-idUSKBN1HP23U
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

7. Dostum ben kekoyum ....:kahkah: bunun türkçesi yok mu ??

8. Brf firmasina yani brezilyaya uygulanan bir ambargonun kademeli kaldirilmasi hakkinda bir yazi..brf hisseleri bu haberle olumlu etkilenmis..de bunun banvitle ilgisi ne? Banvit haftalardir dusuyor zaten brf ya yukseliyor ya yatay seyrediyordu ben arada bir iliski kuramadim

Sent from my iPhone using hisse.net

Sayfa 572/872 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •