Hamdım Piştim Yandım
2.80 kademesine insafsızca basan kim acaba? Ona buradan selamlarımı iletiyorum.![]()
ülkede tarım bitmiş siz gübre sevgisi diyorsunuz....soğan patates ithal edecek duruma gelmişiz gübre zaten ithal...herşeyi dışarıdan almayla ekonomi nasıl büyüyecek....vatandaşın tazminatıyla bu ülke düzelmez etikde değil sosyal devlet vatandaşın birikimine göz dikmez....
Ortak bu İstanbul seçimi iktidar için dönüm noktası olmalı artık. Halk artık liyakatsiz kişilerin sırf partili diyerekten önemli koltuklara gelmesinden dolayı oluşan ekonomik durumdan, hesap vermeksizin yapılan harcamalardan ve sayamayacağım bir çok nedenden rahatsız oldu ve gerekli cevabı verdi.
Şimdi iktidar şapkasını önüne koyup yaptığı hatalardan dönecek hamleler mi yapacak yoksa bu uyarının sonu çöküşle mi bitecek göreceğiz.
Amacım siyaset yapmak değil fakat ortak olduğumuz şirket birebir siyasetle yönetildiği için yazıyorum bunları. Genel enflasyonu yükselten ana neden gıda enflasyonu olduğundan dolayı gıda enflasyonunun önüne geçmenin çözümü ÜRETMEK tir. Üretmek için ekmek lazım çiftçiyi desteklemek lazım. Eninde sonunda tarıma geri döneceğiz başka çaremiz yok.
Yer İmleri