Sayfa 573/1001 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Mumkun degil
    Tcd insanin icine girdimi ciksanda geri geleceksin [emoji3][emoji3][emoji3]
    İçine girdikde. Sonra o bize girmesin[emoji38]Kısa sürede % 15 yaparsam portföyü çeşitlendireceğim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Bu TCD'den ben de çok az denemek istiyorum yani en kötü başımıza ne gelebilir ki.

Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Bu TCD'den ben de çok az denemek istiyorum yani en kötü başımıza ne gelebilir ki.
    En kötüsü geçen günki yüzde 5 gider.

4.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    En kötüsü geçen günki yüzde 5 gider.

Sn. Burak, sizin tamamen portfoyunuz tcd'den mi oluşuyor, yani mevduat hiç yok mu veya ppf acaba?

Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Sn. Burak, sizin tamamen portfoyunuz tcd'den mi oluşuyor, yani mevduat hiç yok mu veya ppf acaba?
    Yok tamamen TCD.

6.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Yok tamamen TCD.

Güzel kazançlar, bana göre çok riskli. Ama herkesin risk algibi farklı tabi. Aslında biraz Hale alsanız iyi olabilir dediğiniz gibi, oldukca istikrarlı bir fon şimdilik. Ben de Pzt. Birazcık TCD alayım bari.

7.  Alıntı Originally Posted by cedorzc Yazıyı Oku
    Aldığınız oran çok iyi bence, hisse yoğunlarla illaki yakalarsınız daha üst seviyeleri ama borsanın bu kadar yükseldiği ve jeopolitik risklerin her an masa da olduğu bir ortamda ben olsam ağrısız başımı ağrıtmazdım, tabiki karar sizin..
    Oran iyi onun için kararsız kaldım zaten yoksa çoktan çıkmıştım, tabi bir yandan da bileşik faiz olmadığı için oran sürekli düşüyor, yine de doğru başımı ağrıtmaya gerek yok, borsa bence de çok yükseldi zamanında yapacaktım o işi. 4 parça bağlamıştım birini bozdurayım da içimde kalmasın bari.

8.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Güzel kazançlar, bana göre çok riskli. Ama herkesin risk algibi farklı tabi. Aslında biraz Hale alsanız iyi olabilir dediğiniz gibi, oldukca istikrarlı bir fon şimdilik. Ben de Pzt. Birazcık TCD alayım bari.
    Risk algınız yükseliyor sanki Her ay diğer fonlardan kazandığınızı veya riske edebileceğiniz kadar bu tür fonlara ayırmayı deneyin sn.verytired

Sayfa 573/1001 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •