Sevim Koş kavga var 
Sn.Forza açıkcası buradaki yıllardan beri süre gelen şey tartışmadan öteye geçmiş durumda bence. İnsan okuyup birşeyler öğrenmekten öteye , ben şunu dedim sen bunu dedin abdulhamiti savundun yok savunmadım şeklinde ilerliyor.
Yanlış anlaşılmasın ama bazı konularda çok tekrara düşülüyor, bir dönem sonra aynı şeyleri okuduğunuzu düşünüyorsunuz. Aklımda kalan forumda bilgi için emek harcayan cidden insanlar var.
Şahsi olarak kötü niyetli olmadığını ama yanlıs ifade ettiğini düşündüüm insanlarda oldu. Çok insan geldi gitti.
Bir sürü hisse okuyorum. Genelde sorun şu ; konu başlığında o hisseyi çok bilen yıllardır o hissede olan , her yazdığı doğru kabul edilen insanlar var. Ona yanlış dediğiniz an hemen ötekileştiriyorlar sizi. Sen Ulu hükümdarımıza bunu nasıl dersin diye linçlyorlar.
Çok takılıyoruz abiler valla sizde çok takılıyorsunuz... Bırakın birbirimize bişi ispatlamaya gerek yok. Bende var 10 tane diğer yatırımcı vardır 100 bin tane. Hedef aynı. Hedefe doğru gidelim.
ytd.
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Yer İmleri