Sayfa 573/919 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Senin adın artık sazan çırağı .

Milletin şu çırak sazanını algılarına , rusya savaşı sazanına sakın inanmayın haa. Benim tüm yazdıklarım duruyor.

Speğe sinirlenim yazdığım çok şey var. Bu Sazan çırağı da bana sürekli saldııyordu kendince.

Şimdi yine papağan gibi eskileri tekrarlayacak.

İzleyin görün.

2.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Bu hisseyi 2 liradan beri değişen oranlarda taşırım. Sayın Usta kaygılarında çok haklıdır. Geçmişte yaşanan tecrübelerden dolayı. Burada önceden yazan biri vardı “lionnessâ€., bu da bizlere iyi bir tecrübe olmuştur. Hisse toplanma aşamasındayken sürekli karamsarlık pompalıyordu hatta 1 dolar hedef bile vermiş Twitter da.
    Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Benim hisse hakkindaki en buyuk endisem, hisse 10 dolar iken uzay f/k si yapan, hisse 2 dolar iken 1 dolar algisi yapan lionnesin twittter'da tekrar uzay f/k'larina baslamasi sayin Umut.

3. https://www.hisseanaliz.net/forum/hi...analiz/page343

Yeni girenler veya eskiler . eski yeni yatırımcılar...

Bir kez daha bu forumu baştan aşağıya okuyun .

Sazan çıraklara dikkat.

4.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Senin adın artık sazan çırağı .

Milletin şu çırak sazanını algılarına , rusya savaşı sazanına sakın inanmayın haa. Benim tüm yazdıklarım duruyor.

Speğe sinirlenim yazdığım çok şey var. Bu Sazan çırağı da bana sürekli saldııyordu kendince.

Şimdi yine papağan gibi eskileri tekrarlayacak.

İzleyin görün.

Varan 1..

Tekrar 1..

5. Ben buradaki tartışma ve fikir geliştirme ortamını beğeniyorum açıkçası. Tartışma, (münazara diyelim) zeki ve katkı sağlamaya niyetli insanlarla yapılır. Herkes aynı fikirde olursa, doğru sonuca ulaşmak ancak tesadüfen olur. Birçok arkadaş burada paylaşılan bilgi ve yorumlara katkı sağlamak yerine okuyup geçmesine rağmen katkı sağlayan birkaç yorumcu benim için yeterli.

Tüm yorumlara saygı duymakla ve emek veren herkese teşekkürü bir borç bilmekle birlikte, Sn.Umut0109 temel analizleriyle, Sn.Usta analiz ve değerlendirmeleriyle ve Sn.rain AKD paylaşımlarıyla büyük katkı sağlıyor. Onlara ayrıca teşekkür ederim.

Şirketle ilgili yeni gelişmeleri analiz etmeye çalışırken ve olan biteni anlamaya/yorumlamaya çalışırken insan ister istemez bazı hususlara takılıyor ve tekrara düşüyor. Şirketle ilgili bilgilerimiz o kadar kısıtlı ki bu durum istemsizce oluşuyor.

Örneğin son dönemdeki değerlendirmelerimde, ortak satışı ve diğer bazı hisselerin mevcut durumlarından sıklıkla bahsettiğimin farkındayım. Ama, evet takıldım, ne yapayım.

Birine F/K şişti, birine daha gideri var; birinde günlerce tavanda ses yok, birine volatiliteden kredili işlem yasağı. Bugün ne oldu mesela? Sabah sadece 30.000 lotla taban oldu, sonra toparlandı. Göstergeler mi soğudu? Olumlu mu olumsuz mu?

İkinci husus hisse devri. Hiç etik bulmuyorum, hatta tiksiniyorum. Hisse devrine değil, bu şekilde olmasına. Belki de kötü niyetli düşünüyorum. Tamamen tesadüf. Ama böyle bir borsada bu şekilde düşünmem de tam olarak benim hatam olmasa gerek.

Ayrıca şunu da belirtmem gerekir. Hisseyle ilgili kalan umudum da çoğunlukla bu satıştan kaynaklanıyor. Yoksa milyar lira kar etse film değişmeyecek fikri oluşmaya başlamıştı bende. Ancak bu satış işleri değiştirebilir. Aslında biraz da değiştirdi bile. Satış öncesi büyük düşüşün, sonrasındaki yükselişin, o nakış gibi işlenmiş 2 yıllık grafiğin, bu yılki 18 Gartner değerlendirmesinin tamamının bu satış sonrasında yapılmış olması, yapılan büyük satışların tarihlerinin, satış sonrasındaki ilk gerçek bilançoda (diğeri kısmen kapsıyordu yeni yönetimi) rekorlar kırılmasının tesadüf olmadığını düşünüyorum.

Yeni yönetim kurulu üyelerinin bazılarının asıl mesleklerinin Avrupa’daki büyük özel sermaye yatırım fonları ile finansman ve alım-satım işlemleri olmasının da katkısıyla, müteakip dönemde benzer olumlu gelişmelerin artarak devamını tahmin ve umut ediyorum.

6. Sevim Koş kavga var

Sn.Forza açıkcası buradaki yıllardan beri süre gelen şey tartışmadan öteye geçmiş durumda bence. İnsan okuyup birşeyler öğrenmekten öteye , ben şunu dedim sen bunu dedin abdulhamiti savundun yok savunmadım şeklinde ilerliyor.

Yanlış anlaşılmasın ama bazı konularda çok tekrara düşülüyor, bir dönem sonra aynı şeyleri okuduğunuzu düşünüyorsunuz. Aklımda kalan forumda bilgi için emek harcayan cidden insanlar var.

Şahsi olarak kötü niyetli olmadığını ama yanlıs ifade ettiğini düşündüüm insanlarda oldu. Çok insan geldi gitti.

Bir sürü hisse okuyorum. Genelde sorun şu ; konu başlığında o hisseyi çok bilen yıllardır o hissede olan , her yazdığı doğru kabul edilen insanlar var. Ona yanlış dediğiniz an hemen ötekileştiriyorlar sizi. Sen Ulu hükümdarımıza bunu nasıl dersin diye linçlyorlar.

Çok takılıyoruz abiler valla sizde çok takılıyorsunuz... Bırakın birbirimize bişi ispatlamaya gerek yok. Bende var 10 tane diğer yatırımcı vardır 100 bin tane. Hedef aynı. Hedefe doğru gidelim.

ytd.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

7. https://resmim.net/cdn/2022/11/17/6GRAi.png
    Fibo 1,272 direncini geçemeyen hisse güç toplamak için geri gelmiş. Trend çizgisini küçük çapta ihlal ederek tekrar trende girmiş. en önemlisi EMA8 üzerinde kapatmış. şimdilik sıkıntı yok. sınırlar dahilinde düzeltmesini yapıyor. EMA8 alltında kapanışlar (en az 2 gün) ve trend çizgisinin kırılması durumunda yeniden değerlendirilir. EMA8 bugün için 90,38. yarın değişir bu rakam. trend çizgimiz ise yarın için 80,70 dir. altında 2 kapanış sıkıntı olur.
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

8. KRONT - Kron Telekomünikasyon

Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Benim de en büyük endişem, siz ve Sn.Umut0109'un, bu tartışmalara (buna münazara diyemeceğim.[emoji4]) kızarak paylaşım yapmayı bırakmanız.[emoji4]

Sizi çok iyi anlıyorum. Elindekine göre konuşmayı doğru bulmuyorsunuz. Haklısınız da. Ama şu borsada dönen dolapların yanında belki de bu hiçbirşey. Ben de Kront özelinde döndüğünü düşündüğüm daha büyük ve organize oyunlara takılıyorum. Böyle güzel hisse kredili işlem yasaklarıyla anılmamalı. Bilerek yapıldı ve çok yazık. Yine de hisse fiyatına olumlu yansır, bilemiyoruz.

Önceleri bir yorum yazılıyordu forumda. Altına "Mal pazarlamalara karnımız tok" geliyordu. Şimdi bir yorum yazılıyor, altına "Şaka mısınız, küçük yatırımcı almasın istiyorsunuz" geliyor. Nasıl mantıklı bir yanıt verilir bu anlayışa. Çok güzel atasözleri var bu konuda.

Hisseye yeni giren küçük yatırımcı bu tavırlardan dolayı zarar ederse endişeniz sizi zorluyor yanıt vermeye. O durumda da, madem bir hisseye yatırım yapmaya niyetlenerek araştırma yapıyor ve borsa forumlarını okuyor o küçük yatırımcı, bir zahmet azcık emek vererek baştan sona okusun tüm forumları. Bu forum bile baştan sona okunsa, kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğu kolaylıkla çıkar ortaya.
    Sayın Forza; borsaya ilk başladığım zamanlarda hisse neti takip ederdim ne teknik ne temel analiz konusunda bilgi sahibi değildim. Buralarda insanlar grafikler paylaşır yorumlar yapar ve ben de onları okuyarak bilgi edinmeye çalışırdım. O pisikolojiyi çok iyi bildiğim için elimden geldiğince yazarım. Ha çoğunluk istemiyorsa beta çok antipatik buluyorlarsa falan yazmam olur biter. Burada forum takipçilerine de iş düşüyor. Hep bildiğimiz Kişiler yazıyor. Belki de yeni yatırımcı yoktur. Biz boşu boşuma yırtınıyoruzdur. Neyse sonuç olarak şahsen tanımasak da birbirimizi Aile gibi olduk. Arada hır gür olacak elbet. Önemli olan niyet. Saygılar……

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Sayfa 573/919 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •