Sayfa 573/1002 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    endeksin -30 yaptığı yıllarda -10'da büyük başarıdır kanımca ya da endeksin %80 getirdiği yıl %50 getirmiş bir fon müthiş olmayabilir.
    Evet aslında kastım şu ortamda benim için yeterlidir. Borsanın düşüşte olduğu dönemler ise fon biriktirme dönemi olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Evet aslında kastım şu ortamda benim için yeterlidir. Borsanın düşüşte olduğu dönemler ise fon biriktirme dönemi olur

Elbette hiç itirazım yok, katılıyorum, sadece katkı olması açısından ekstra söyledim.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Elbette hiç itirazım yok, katılıyorum, sadece katkı olması açısından ekstra söyledim.
    Teşekkür ederim yazılarınızdan çok faydalanıyorum

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. Bugün spekülatif hisselerin neredeyse tamamı sağlam eksi yaptılar. Akşam bakalım HSYF lerin hangileri eksi olacak

5.  Alıntı Originally Posted by citak Yazıyı Oku
    NNF hisselerini bi süre daha açıklamama kararı almış.
    Çok doğru yapmışlar. Umarım böyle devam ederler. Relatif konumlarını korudukları sürece ne alıp sattıkları beni ilgilendirmiyor. Bu şekilde bilinçsiz yatırımcının iş öğretmesinden de kurtulmuş olurlar.

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bugün spekülatif hisselerin neredeyse tamamı sağlam eksi yaptılar. Akşam bakalım HSYF lerin hangileri eksi olacak

Bugün hakikaten yan kağıtlarda , detay kağıtlarda ciddi eksiler var. İyi hisse fonların bile endeksin gerisinde kalması çok muhtemel gibi geliyor. Bugün akşamki sonuçları çok merak ediyorum. Kendi hisse portföyüm de var. Uzun zamandır ilk kez endekse relatif bu kadar kötü bir gün olmamıştı benim için.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Serbest döviz fonları yeni vergiden sonra birer birer tasfiye oluyor. İkisi daha gitmiş.
    Neden tasfiye oluyor acaba, vergiye ragmen cazip degil mi

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Tcd %3,089 getirmiş, son bir aylık ise %23,84. Nazar değmesin
    TCD yle fona girdim pandemi baslarken satip kac ay once yine aldim. TCD ye gore ne kadar az konusulursa o kadar iyi getiri saglar. Yatirimci sayisi direnci 3600 civaridir. Onu gecerse malesef getirisi azalmaga baslayacaktir. O yuzden aman dikkat!
    Canlar gider heyyyy

Sayfa 573/1002 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •