Sayfa 573/1012 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: Viop LV

1. Benim takip ettiğim hisselerdeki harekete bakarsan hisse topluyorlar

2.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    HVZ fonunun KAP sayfasında bildirim var, adı çıkarılmış
    Ayrılığın böyle sessiz sedasız gerçekleşmesi Allbatros ile aralarında tatsız olaylar yaşandığı izlenimini uyandırıyor
    Teknik bazı konular dendi, ama bir tatsızlık yaşandığı bence de doğru olabilir. Ama hala fon yönetiminde, sadece künyeden çıkarılmış durumda.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Şimdi akşam al sabah sat devrini de bitirdinmi düşüşe şahicilik gelir
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hanımın kolundaki bilezünkler yüzünden yürüyemiyor çok ağırlık yapıyor. Satıp Petkim mi alsak kadıncağız hafiflesin eccuk ne diyon reis
    Eve sokmaz, terliklen kovalar. Ben karışmam

5. Dayu bu ortamda gece kim malda girsin.
    Düşünüyorum düşünüyorum bulamiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Teknik bazı konular dendi, ama bir tatsızlık yaşandığı bence de doğru olabilir. Ama hala fon yönetiminde, sadece künyeden çıkarılmış durumda.
    Ergün tekgül bilir nerede olduğunu kankası o
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    kapta hvz nin yönetiminde görünürken maşallah hvz ile ilgili retweet falan yapıyordu, fonla ilgili bi şeyler diyordu da sonra niye sus pus oldu... kusura bakarsan bak da bu hiç sağlıklı değil... güven duygusu para işlerinde en önde gidendir. fonlar eskiden a tipi b tipiyken , bir çok insan araya kişi sokup da zorla başarılı olan a tipi fonlardan alabildiği dönemleri falan biliyorum... daha zorlarsan banker kastellinin zamanlarında dördüncü vakıf handa koç hisselerinin takas edildiği döneme kadar inerim.... bu iletişim halinde olup da birden iletişimsizlik moduna giriş hiç hoş değil... finans işi direkt para ile dolaysız fakatsız ilişkilidir... pragmatizm önde koşar... meltem rüzgarı bile suratına esse acaba lodos mu poyraz mı var bunun arkasında diye , şüphecilikle yürüyen bir iştir bu !

Motorola DynaTAC 8000X Mobile Phone System cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8. bir insan bu kadar mı cenabet olur...

her piyasaya çıktıgında mı çakarlar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 573/1012 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •