*albayrak: Bir sene önce dolara güvenenlerin halini sormak lazım-apara
*albayrak: Bir sene önce dolara güvenenlerin halini sormak lazım-apara
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*albayrak: Ekonomik aktivitede toparlanma eğilimi artıyor-apara
*albayrak: Son çeyrekten itibaren %5 büyümeyi yakalarız-apara
*albayrak: Yılı %12 enflasyon seviyesinin altında kapatırız-apara
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Yunanistan, Türkiye ile anlaşma yapan Libya'nın Atina Büyükelçisini sınır dışı etme kararı aldı.
Beinsports: Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı, Real Madrid'e sponsor oluyor! Turizm Bakanlığı, Real Madrid'in antrenman formalarına reklam verecek.
Dev iş birliğinin Real Madrid'e yıllık katkısı 12 Milyon Euro olacak.
Sosyal paylaşım uygulaması Twitter üzerinde 'Kafir Profesör (@kafir_prof)' adında hesap açıp gerek dini değerlere gerekse de devlet büyüklerine yönelik eleştiri sınırlarını aşan aşağılayıcı paylaşımlar yaptığı tespit edilen Antalya Cumhuriyet Savcısı E. H. açığa alındı.
Kurum: "(Termik santraller) 1 Ocak itibarıyla süreci başlatacak, mevzuata aykırı ne kadar tesis varsa kapatma dahil tüm cezai işlemleri yapacağız."
*albayrak: Londra'da dünyanın en büyük fonlarından üst düzey yöneticilerle toplantı yaptık, edindiğimiz izlenimler küresel fonların türkiye'ye olan ilgisi ve beklentilerinin oldukça yükseldiği yönünde, toplantılar oldukça verimli geçti-apara
Yer İmleri