Sayfa 574/691 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Sn. Hkm, aslında kilit nokta yatırımcı psikolojisi.. pozisyonda yanıldığını gördüğünde STOP yapmak, STOP yaparak tuzağa düştüğünü gördüğünde 3-5 kademe yukarıdan geri alabilmek.. YTD

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ama ben spek olsam sizin oyun planınızı yenecek bir yazılım mutlaka bulurdum o kesin sn tahminci.Aslında öngörülebilir bir tarzınız var,sanırım sizin kadar disiplinle uygulayan insan sayısı az.Yoksa borsada rastgele seyir diye bir kitap okumuştum,orada uzun süreli sürekli başarılı tek bir taktik olamaz,sıfır kazanımlı bir oyunda o taktik herkesçe uygulanır ,herkes kazanamıyacağından o plan bir müddet sonra uygulanamaz diye yazıyordu.
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

2. bugün itibari ile bende vedalaştım kiler ile .. 1.62 üstünde tekrar yolumuz kesişir .... cemaş da pozisyon aldım .... tekrar aynı kanıdayım bankalardan çıkan para gyo hisselerine biraz yansır akfen ihlgm kiler şekergyo adese görece olarak ucuz kalmış hisseler ..... hurgz de ilgimi çekiyor çagrı durumunda 10 tl olma ihtimali var ....... yatırım tavsiyesi degil kendi şahsi yazılı düşüncelerimdir beni baglar
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

3. Bol kazançlarınız olsun.. yine bekleriz.. valla benim de KLGYO ile ilgili çok bir iştahım yok ancak burada seviyeli bir ortam var, sevdiğim forumdaşlar var bu yüzden portföyümün yüzde 5-10 u ile de olsa takılıyorum.. dile getirdiklerinizin arasındaki iki hisse bende de var, bol kazançlar.. YTD

Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    bugün itibari ile bende vedalaştım kiler ile .. 1.62 üstünde tekrar yolumuz kesişir .... cemaş da pozisyon aldım .... tekrar aynı kanıdayım bankalardan çıkan para gyo hisselerine biraz yansır akfen ihlgm kiler şekergyo adese görece olarak ucuz kalmış hisseler ..... hurgz de ilgimi çekiyor çagrı durumunda 10 tl olma ihtimali var ....... yatırım tavsiyesi degil kendi şahsi yazılı düşüncelerimdir beni baglar

4. IMKB 100 grafiği… riskler içeriyor..

5. Yukarıdaki grafikte IMKB 100 aşağıya derin bir iğne attı ve dojiye yakın bir kapanış yaptı. (ÇEKİÇ) ..
    Eğer yarın açılış 3420 kapanış 3447 seviyesinin üzerinde olursa orta vade pozisyon açarım..
    Akdi halde günlük trade dışında borsa ile işim olmaz, günlük pozisyon taşımam YTD..

6.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Bugün böyle oldu şanslıydım yarın başka olur Sn. ŞEKERLİ, aslında sizin oyun planınız doğruydu ancak itaat etmediniz. Bir trader doğuyor burada herkes görüyor az daha disiplin lazım.
    Günaydınlar;
    Ne deseniz haklısınız.. Aslında ben de ne yaptığımı bilmiyorum Bol kazançlar tüm dostlara. YTD

Gunaydın sn şekerli,mesaiye 45 dakika kaldı,malum siz traderlar sabah 10 akşam 6 her gün sekiz saat mesaidesiniz.))))))))

Allahtan home ofis çalışıyorsunuz

Sayfa 574/691 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •