Sayfa 574/1000 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Sağlık Bakanı : İyileşen hasta sayımız, toplam hasta sayımızın yüzde 70'ine ulaştı. 141 bin 475 hastamızdan 98 bin 889'u sağlığına kavuştu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sağlık Bakanı : Hastalığın 5. Haftasından itibaren iyi bir duruma gelmeye başladık , şu an salgın kontrol altındadır ama tedbiri asla bırakmamalıyız .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Sağlık Bakanı : Virüs taşıyan herkesin hastanede veya izolasyonda olduğunu düşünmek çok tehlikelidir , virüs hala tespit edilemeyen kişilerin bünyesindedir bu yüzden dikkatli davranmalıyız , salgın hastalıklar fırsat tutkunudur , Tedbiri bırakırsak 1 ay öncesine dönebiliriz

Sağlık bakanı : Alışveriş kuyruğuna girmek, pazar yeri kalabalığına tedbirsiz karışmak risktir. Tedbirlerden ödün vermek çikolatayla diyeti bozmaya benzemiyor

Sağlık Bakanı : Tedbirsiz davranmak başkalarına virüs bulaştırmaya sebep olacaktır , hastalığı sorunsuz atlatan birisi tedbirsiz davranması sonucu bir başkasına virüsü bulaştırarak hayatına sebep olabilir , maskenin tek başına etkili olmadığı açıktır , maske ve sosyal mesafe ayrı ayrı degil birlikte uygulanması gereken bir tedbirdir

Sağlık Bakanı : Hayat Eve Sığar uygulamasının kullanıcı sayısı bugün itibariyle 10 milyonu bulmuştur" bu uygulama size gittiğiniz yerde son 3-4 gün içerisinde pozitif bir vaka çıkmışsa uyarı verecektir

Sağlık Bakanı : Yabancı turistlerle ilgili Turizm bakanlığıyla bir çalışma yapıyoruz , nasıl bir uygulama yapacağımızı görüşüyoruz bununla ilgili bir plan yapıldı. Bayram dönüşü turizmle ilgili yurtdışından gelmeye başlayacak turistleri test yaparak kontrol etmeyi düşünüyoruz , hızlı test kullanmak istemiyoruz pcr testi yapacağız

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Eeee.. öyleyse niye açıyoruz AVM'leri.

Alış veriş için illaki AVM mi gerekiyor.

Sayfa 574/1000 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •