Sayfa 575/928 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Spek çok uyanık,malı takas günlerinde topluyor,işi biliyor,ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Spek çok uyanık,malı takas günlerinde topluyor,işi biliyor,ytd.
    Sende çok uyanıksın maaşallah 4 yıldır bi *ok kazanamadın hisseden aval aval bakıyorsun hep uçacak kaçacak...

3.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Sende çok uyanıksın maaşallah 4 yıldır bi *ok kazanamadın hisseden aval aval bakıyorsun hep uçacak kaçacak...
    😂😂 hangimiz bir *ok kazanabildi ki! Bu aralar charlie chaplin gözükmüyor pek. Zıp zıp da bu aralar çok aktif. Ama bizi kim zıp zıp zıplatıyorsa onun gelmişini geçmişini yedi ceddini .......

4. Bu b....ok da zamanı gelecek 5 senedir bekliyoruz zararrı demeye gerek yok ama kim bu hisseyi baskışıylrsa Allahından bulsun

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Bu b....ok da zamanı gelecek 5 senedir bekliyoruz zararrı demeye gerek yok ama kim bu hisseyi baskışıylrsa Allahından bulsun

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ortak alıcı olsa kimse hisseyi baskılayamaz... birbirimizi kandırmayalım...

Yabancı mali tabloya bakıyor iyileşme görürse ve ileri dönük beklenti görürse alıyor....

Maalesef 12 Mart 2019 u bekleyeceğiz ve bir umut düzelmesi için dua edeceğiz.....

200-300 milyon karlar açıklamadan bu enkazı kimse kaldırmaz....

6.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Ortak alıcı olsa kimse hisseyi baskılayamaz... birbirimizi kandırmayalım...

Yabancı mali tabloya bakıyor iyileşme görürse ve ileri dönük beklenti görürse alıyor....

Maalesef 12 Mart 2019 u bekleyeceğiz ve bir umut düzelmesi için dua edeceğiz.....

200-300 milyon karlar açıklamadan bu enkazı kimse kaldırmaz....
    Ortak bu ve geçmiş yönetimi şimdiki ve geçmiş tarım bakanlarını Allaha havale ediyorum

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Koşa koşa 2,80 lere sanırım, dur bi soluklan yiğidim korkma ne alacak para kaldı ne satacak hisse... Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Spek çok uyanık,malı takas günlerinde topluyor,işi biliyor,ytd.
    Yıllardır borsayla haşır neşirim hangi hissede, "spek işi biliyor, mal topluyor, ky'yi döküyorlar, silkeliyorlar, elinizdeki malı almaya çalışıyorlar" tarzı yorumlar görsem o hisseyi daha da aşağı salıyorlar. Yani artık baydı şu silkeliyorlar, döküyorlar muhabbeti. Bir hissenin ederi vardır, gelir ya da gelmez, yok içinde ky varmış yok ky malı satmış kimse umursamız sizin 3-5 kuruş paranızı, yatırımcı kar edeceğini düşünürse alır geçer, bu bu kadar basit bir denklem ama burası dahil tüm forumlarda şu tip yorumları görmekten sıkıldım artık.Cidden soruyorum aynı şeyleri evirip çevirip yazmaktan sıkılmıyor musunuz? Bugün 5-6 kademe yükselse bu tipteki arkadaşlar burası veya başka mecralara gidip bu sefer de "evet tren kalkıyor, yolculuk başlıyor, zaten çok düşüktü hedef bilmem kaç" gibi yorumlar döşemeye başlıyor, aynı elemanlar hisse yükselmeyip tekrar düşüşe geçince "silkeliyorlar, döküyorlar" muhabbetine sarıyor. Yemin ederim bıktım şu muhabbetlerden, yok spek işi biliyormuş, yok mal topluyormuş falan filan, içim şişti yeminle... YTD.

Sayfa 575/928 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •