Sayfa 575/1002 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Dünkü tartışma için arkadaş özelden mesaj attı . Sorun çözüldü .

Ve an itibari ile çocuk bezi alamıyorum 1 yaşındaki çocuğuma

Çaputtan bez yaptık

Kaynattık onu kullanıyoruz

Güneysu Emniyeti aramış

Ekmek almak için sokağa çıkmak yasakmış

2020 Bebeğimize çaputtan bez bağladık

Emeği geçenlere teşekkürler
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Dünkü tartışma için arkadaş özelden mesaj attı . Sorun çözüldü .

Ve an itibari ile çocuk bezi alamıyorum 1 yaşındaki çocuğuma

Çaputtan bez yaptık

Kaynattık onu kullanıyoruz

Güneysu Emniyeti aramış

Ekmek almak için sokağa çıkmak yasakmış

2020 Bebeğimize çaputtan bez bağladık

Emeği geçenlere teşekkürler
    O hırsızların bebek bezleri altın işlemeli olarak stoklanmıştır cennet onların öbür tarafa gerek yok biz kimiz ki

Yakın lokasyomdam ekmek alınabilir iş tvde söyledi

Allahtan benim 40 metre yakınımda var sabah deseydiniz ya tereyağlı sucuklu yumurta yiyecektim işe gitmekten yumurta yiyemiyoruz şimdi rafadan yiyeceğiz

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Sokağıma mahalleme baktım allaha şükür yemyeşil fakat ist sahil tarafı çok beter
    Olmasa da aynı marketi kullanıyorsunuz, aynı otobüse, metroya biniyorsunuz.. benim oturduğum kesim zengin olmasına rağmen burda yok gözüküyor..
    ancak daha alt kesin olan yerler kıpkırmızı hemde kalabalık olan yerler.
    Sanırım zenginler daha çok dikkat etti, diğerler kesim ameriganın oyunu, inanmıyorum ben bu virüse diyen kesim..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

6. Bu virüs en çok ben bu virüs inanmıyorum, ameriganın oyunu bunlar diyen kesimi vurmuş... böyle düşününce önlem almadılar tabii. İtalya da, İngiltere de aynı kaderi yaşadı..

Yani virüs kendini ciddiye almayanı vurmuş gözüküyor. istanbul a baktım özellikle, en gariban mahalleler kıpkırmızı..

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Olmasa da aynı marketi kullanıyorsunuz, aynı otobüse, metroya biniyorsunuz.. benim oturduğum kesim zengin olmasına rağmen burda yok gözüküyor..
    ancak daha alt kesin olan yerler kıpkırmızı hemde kalabalık olan yerler.
    Sanırım zenginler daha çok dikkat etti, diğerler kesim ameriganın oyunu, inanmıyorum ben bu virüse diyen kesim..
    Muhakkak ki ortak kullanım alanlarımız mevcut fakat görünen şey yinede umut verici buranın marketini buranın insanı kullanıyor ya virüslü olsaydı o markete gidilirmiydi zor

Evet kalabalık bir etken ama cahillik dahada büyük bir etken Üsküdara Beykoz bak akpli değilmiydi hepsi umrecidir ve reisin evinin etrafı sanki belasını kendi inandıkları verecek allahın işi o kadar ah var

8.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Sokağıma mahalleme baktım allaha şükür yemyeşil fakat ist sahil tarafı çok beter
    Tam 1 ay önce italyadan bir bayan tv de şunu soyledi. Bakın biz bir hata yaptık okullar kapanınca insanlar parklara bahçelere gitti. Maçları izledi siz aynı hatayı yapmayın sakın dedi. Virus cok hızlı yayıldı ve italya nın durumu ortada şimdide amerika..

Sayfa 575/1002 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •