Sayfa 575/1007 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: Viop XL

1. bir çok insan küstü bu yüzden borsaya...

tekrar çekmek için parlatmaları gerekir borsayı...

herkesin dilinde olması gerekir...

altınını satıp koyan geri altını hatta fazlasını alabilmeli...

veya arabasını satıp koyan...

her ne olursa olsun kıyas yapılabilecek bişeyini borsaya koyan dönüp çıkarken alamıyorsa kaçar...

ben evi borsaya koymuşum dönüp yarısnı alamıyorsam...

borsa 2,000 den 5,000 e çıkmış...

ordan 3,000 e düşmüş bir manası yok...

çünkü tl dene şeyle hiçbişey hesaplanamaz duruma geldi...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bir çok insan küstü bu yüzden borsaya...

her ne olursa olsun kıyas yapılabilecek bişeyini borsaya koyan dönüp çıkarken alamıyorsa kaçar...

Borsanın parlaması için seçim sonucu belli olması gerekir .
    kafamda asıl soru seçime kadar yandaş kısım ülkeden paralarını kaçırırlarmı. bir kısmı kaçırmıştı malum kişi açıklamıştı.
    şirketlerin değeri tabiki bundan kat ve kat değerli ponzi coin piyasası bile uçuk rakamlardayken bizim şirketlerin hali içler acısı.

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    ereğli gider mi dedik. ne eşşeğin tarağı kaldı ne fırıncının küreği. ama cevap yok
    Konu hanımın parası olunca herkesin kötü tecrübesi var. Seni intihardan vazgeçirmek için uyarıyorlar. İyi olursa sorun olmaz da ya düşerse sen nasıl kurtaracaksin. Parasını versen bilezik alaydım der bilezik alırsın benim isteğim model bu değil di. Hele birde konu komşu takıp takıştırsa. Bu işten kurtulma şansın yok. Biri bitkoin der su kadar kazandık dediği an sen bittin. Alper i iyi bilirdik deriz artık.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bir çok insan küstü bu yüzden borsaya...

Bununla ilgili acıklı çok hikaye okudum. Biri ev alacak tapu harcı emlakçı komisyonu için girmiş artık kümes bile etmiyor demiş. Biri hanıma daha iyi araba almak için girmiş bebek arabası alabilirim diye yazmış. Ben en çok buna üzüldüm bu garibim her gün yemeğin yanında fırçasını yiyip öyle yatıyordur. Muhtemelen de saçları dökülmüştür

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    ereğli gider mi dedik. ne eşşeğin tarağı kaldı ne fırıncının küreği. ama cevap yok
    Canım abim burda vadende önemli..mesela bence endex bikaç güne kücük bi düzeltme yapabilir ardan bence ereğli alınır çünkü yılsonuna kadar adamlar üretimi satmışlar yüksek fiyatlardan...o yuzden de özellikle çelik fiyatları düşmediği sürece bu sene yukarı gider..sen bence alcaksan aktif fiyattan en fazla yarısını alki düşüncede atmaya kurşunun olur...

6. borsa işini 20 yılda öğrenir 10 yıl ilk 20 yılın zararını çıkarır sonra ömrün kaldıysa kar yazarsın

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi eşeğin ..... çok küçümsemişsin.
    abi yapma yahu..görünüşte küçük olan eşeğin kendisi, senin düşündüğün şey değil
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. aralik vade iyice çileden cikaracak beni..nisan ile fark 40 bin..hay Allah kahretsin bu shortu nerden bulastik..

Sayfa 575/1007 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •