Sayfa 576/948 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. 30 kuruşluk şirketler birleşdı biz hala spk nazı cekecezğ

2.  Alıntı Originally Posted by SlimCarlos34 Yazıyı Oku
    30 kuruşluk şirketler birleşdı biz hala spk nazı cekecezğ
    Bu yıla yetişeceğini pek düşünmüyorum erciyasın sahibi bilinçli bir şekilde payı yükseltmiyor spk ile danışıklı dövüş gibi kısa vadede pek bir beklenti yok inş yanılırım orta ve uzun vadede çok iyi şeyler olur ama asla ytd dir..

3.  Alıntı Originally Posted by drc78 Yazıyı Oku
    Bu yıla yetişeceğini pek düşünmüyorum erciyasın sahibi bilinçli bir şekilde payı yükseltmiyor spk ile danışıklı dövüş gibi kısa vadede pek bir beklenti yok orta ve uzun vadede iyi şeyler olur ama asla ytd dir..
    Şirketi aradım genel kurul Mersin diyor

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by drc78 Yazıyı Oku
    Bu yıla yetişeceğini pek düşünmüyorum erciyasın sahibi bilinçli bir şekilde payı yükseltmiyor spk ile danışıklı dövüş gibi kısa vadede pek bir beklenti yok orta ve uzun vadede iyi şeyler olur ama asla ytd dir..
    Erciyas boru ve ozbalin 6 aylık bilançosunu göre yeni rapor istiyor SPK genel kurulda görüşülecek bakalım ne çıkacak haftaya perşembe 24 Ağustos hayırlı sonuç çıkar inşallah ytdr

5. Kimseye Erciyas boru hissesi vermek istemiyor sanki hepsini toplayıp birleşme yapicam demek istiyor zaten yüzde 51 senin oranı artırdığına sanki kendileri almiycakmi verin 1000 lot ozbala 500 lot Erciyas bak SPK nasıl onaylıyor ytdr

6. hakaıkaten her tarafda admın varasa her işin yurur zamanında spk erico bımks mango bu şirketlier borsaya acmışdı eğer bizi erciyesle birlaşme olmassa sonums aynı allah yardımcımz olsun

7.  Alıntı Originally Posted by sancaktar37 Yazıyı Oku
    Kimseye Erciyas boru hissesi vermek istemiyor sanki hepsini toplayıp birleşme yapicam demek istiyor zaten yüzde 51 senin oranı artırdığına sanki kendileri almiycakmi verin 1000 lot ozbala 500 lot Erciyas bak SPK nasıl onaylıyor ytdr

aynen sorun orda zaten dostum adam çok ketum bir adammış çok mal canlı anlaşma yolu nasıl olur merak ediyorum doğrusu ama erciyas boru çok kurumsal ve güçlü bir şirket olduğunu gördüm hafta sonu bile tam bir fabrika disiplininde çalışıyordu insanlar inş sonu iyi olur diyelim..kurulun mersinde olmasına üzüldüm istanbul yada düzcede olsa bana çok güzel uyardı katılacaktım bakalım tarsus a gidebilirmiyim ..

8.  Alıntı Originally Posted by drc78 Yazıyı Oku
    aynen sorun orda zaten dostum adam çok ketum bir adammış çok mal canlı anlaşma yolu nasıl olur merak ediyorum doğrusu ama erciyas boru çok kurumsal ve güçlü bir şirket olduğunu gördüm hafta sonu bile tam bir fabrika disiplininde çalışıyordu insanlar inş sonu iyi olur diyelim..kurulun mersinde olmasına üzüldüm istanbul yada düzcede olsa bana çok güzel uyardı katılacaktım bakalım tarsus a gidebilirmiyim ..
    sendeki lot bende olsa fizanada giderdim

Sayfa 576/948 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •