6.26 bile gösterdi dev bilançoya göre,sanırım bilançoyu bahane ederek patronu,elamanları,uşakları,tahtacısı sattı,tekrar aşağıdan aldı,ben sadece 2.30-40 arası alabildim,sebebi işbank sistem arıza verdiğinden,böyle arızalarda devamlı 5-20.000 arası zarar yazıyorum,oturtmuşlar oraya bebeleri,aradığımda ne o arızamı vermiş,biz birşey görmüyoruz diyor,oysa sistemleri arıza kodu veriyor 1 saatten aşağıda düzelmiyor
![]()

,sanırım bilançoyu bahane ederek patronu,elamanları,uşakları,tahtacısı sattı,tekrar aşağıdan aldı,ben sadece 2.30-40 arası alabildim,sebebi işbank sistem arıza verdiğinden,böyle arızalarda devamlı 5-20.000 arası zarar yazıyorum,oturtmuşlar oraya bebeleri,aradığımda ne o arızamı vermiş,biz birşey görmüyoruz diyor,oysa sistemleri arıza kodu veriyor 1 saatten aşağıda düzelmiyor
Alıntı yaparak yanıtla

,valla sinirden gülüyorum,11 kat bilanço açıkla gel buraya kadar in,indir bakalım lavuk domuzlar 5 k daha alacağım 20 k üstüne inat değilmi,sıfıra indirecek değilsinya mecbur pes edeceksin,yetmez gibi bana lot versinler diye yalvaracaksınız,bu kadarda olmazki
Yer İmleri