Sayfa 576/969 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,362
    2 yıl toplarız diyorsun . Ben zaten 2.4x lardan çıkmıştım .
    Giriyorum gari ama istiyorum ki 0.77 TL ye kadar versin rahat rahat alayım .
    Spek 1.07 TL ye filan verecek kadar salak mıdır bilmem ama ürün etiketi ve verileri iyi .

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    İş Girişim, yanlış bir ülkede, yanlış bir zamanda ,yanlış şirketlere yatırım yapmış bir şirkettir.
    Yanlışlıklar toplamıdır. Şirketin yönetimine, ismine bakıp yatırım yaptığım için ben de yanlış yapmışımdır..
    Şirketle ilgili söylenebilecek tek iyi şey en kötüsünün görülmüş olma ihtimalidir.
    Fakat bu da yanlıştır. En kötüsü henüz görülmediği gibi ülke, gitmekte olduğu kırk katır mı kırk satır mı
    ikileminde kendine yer arayacaktır.
    Ekonomik krizin ilk darbesi savuşturulmuştur ancak kısa kurtuluş yoktur.
    Kapalı ekonomi seçeneği ya da önce borçlar kriziyle başlayan şirket iflaslarıyla devam eden kuvvetli küçülme seçenekleri önümüzde durmaktadır. Ne Çin ne Avrupa ne Rusya/İran finansal olarak ellerini taşın altına koyma konusunda istekli olmazlar. Batı sermayesi kendine gelebilecek zararlar için önlem almak dışında durumla ilgilenmemektedir. Istanbul AVM lerinde ve turizmde ucuzluk nedeniyle görülen alışverişçi atağı dışında da kuvvetli bir akım beklenmemektedir.
    İş Girişim şirketleri , eğer batmış olmazlarsa, en iyi ihtimalle 2020 ortalarında durumlarını belli ederler.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,362
    Spek muhteşem 1.67 yi gösteriyor 1.57 ye basıyor .
    Kağıdımız muhteşem trade imkanı veriyor .
    Bir firmadaki malın peşinde sanıyorum .
    Malımıza sahip çıkalım talep çok gibi .
    Satışta mal yazıldığında ve gittiğinde
    kademeler hep yukarı gidiyor .
    Sattığınız malın hep daha fazlası soruluyor .

Baygeorge güzel kardeşim bir kirizde ısgsy iştiraklerine para aktarma zorunda kalır cepten yer, iştirak satışı da olmaz diyorsun,, sonra hissenizi kaptirmayin diyorsun.hangisi geçerli

Birde ülke de kiriz ne zaman biter

Endeks 0.5 cent olmadan bitmez gibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,362
    1.64 olunca sat 1.56 - 1.57 lerden alınca iyi oluyor .
    yazdım daha önce trade kağıdı al sat karı cebe at .
    Kriz bitecek ekönömi ( Uzmanlarımızın dediği gibi ) canlanacak sonra Girişimlere sıra gelir .
    O zamana kadar alıyorum satıyorum ben bunu hep yapıyorum .
    1.67 olmasını bekliyoruk . Spek kardiş .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,042
    artık ezber bozsa
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    1.64 olunca sat 1.56 - 1.57 lerden alınca iyi oluyor .
    yazdım daha önce trade kağıdı al sat karı cebe at .
    Kriz bitecek ekönömi ( Uzmanlarımızın dediği gibi ) canlanacak sonra Girişimlere sıra gelir .
    O zamana kadar alıyorum satıyorum ben bunu hep yapıyorum .
    1.67 olmasını bekliyoruk . Spek kardiş .
    seçimden önce yüksek faiz için hükümeti zorluyorlar seçimden sonra düzelir diyordum.siz kiriz çıkacak piyasa şöyle böyle olacak diyordunuz.simdi tedbir alıyorlar düzelir diyorsunuz.kiyamet kopacak diye söyleyenler var

Sayfa 576/969 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •