Sayfa 576/925 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    İş Portföy Siber Güvenlik Teknolojileri Değişken Fon ihraç tarihi belli oldu! Fon 20 Mayıs 2021 tarihinde yatırımcılarla buluşacak. Fon içerisinde %65 yabancı hisse senedi %35 yerli hisse senedi yer alması hedefleniyor. Risk değeri 6 ve yıllık fon yönetim ücreti %2.

https://twitter.com/FonRehberi/statu...72459968823296

Yatirim fonlarinin yanisira emeklilik fonlarinda da tematik fonlar kuruluyor. SPK bulteniyle birlikte Anadolu Hayat Emeklilik Teknoloji ve Surdurulebirlik temali fonlarinin kurulusuna izin verildi.
    @aheemeklilik

Bu emeklilik fon da sadece yerli teknoloji hisslerine yatırım yapacak
    https://twitter.com/FonRehberi/statu...15293051850752
    Şimdi gelelim 79 harektinden sonra düşüşe geçtiğinde yazdığım olumlu onlarca yazılarıma ..

Hani birileri diyor ya sadece yüksekte yazıyorum .. Hisse düşünce kötülüyorum diye. Hisse ikinci diplerdeyken yazdığım yazılarıma .( 30 larda iken 2021 başı 2022 sonu arası )

Varan

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    rica ederim.

olay artık sadece kronun finansal beklentilerden çıktı artık sektör çok önem kazandı , dünya gündemi , kripto para borsaları güvenliği, siyasi gündem hep siber güvenlik oldu.

4 aydır zaten baskılanıyor eğer ki baskılanmaya devam edilirse , 2-3 sene beklerim ki zaten hedefim uzun vade yatırım , yani zamanla, vade ile onları yenerim, benim açımdan sıkıntı yok.
    Şimdi gelelim 79 harektinden sonra düşüşe geçtiğinde yazdığım olumlu onlarca yazılarıma ..

Hani birileri diyor ya sadece yüksekte yazıyorum .. Hisse düşünce kötülüyorum diye. Hisse ikinci diplerdeyken yazdığım yazılarıma .( 30 larda iken 2021 başı 2022 sonu arası )

Varan

3.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    kulansınlar bakalım ..

bizde de ironsphere var ..

amerika ,asya devasa pazarı var ... bunlar kullansa ne olur kulanmassa ne olur

Varan

4.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    öyle de olabilir ....

ancak..

öyle bi haber gelmediğine göre ve de kron ise sürekli argeye çok fazla bütçe ayrııp çözümleri sürekli geliştirdiğine göre , barikat özelinde yaşanan bu durum , Krona etkisi , tekrar etmem gerekirse..

şirket ürünlerine olan talep artacak diye de yorumlanabilir.

Not: ükelmizdeki şirketleri bırakın globaldeki şirketlerin hiç bir siber güvenlik ürünü de yüzde 100 çözüm değildir siber saldırılara karşı

Varan

5.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    4 sene geçti hala bu satışların neredeyse tamamı arge ve pazarlamaya gidiyor yeni bi şey değil ..

demek istediğim hala hasılatına göre devasa yatırımlar yapıyor kron ve bana göre hala sonucu göremedik dolar bazlı olarak bunca yapılan yatırımın, işte bu yüzde fk her zaman yüksek kalacak kron gibi şirketlerde.

Amerika piyasalarında öyle saas yazılım şirketleri brüt kar marjları yüksek olur ve hasılatlarının hepsini arge ve pazarlamaya harcar, kar etmezler ancak fk larda uzayda seyreder

Varan

6.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    yüzde 85 brutkar marjıyla çalışan kronda ,

5,5 milyar dolar sektör büyüklüğü olacak 2025te , Lütfi Beyin hedefi minimum yüzde 1 pazar payı hedefi var PAM da yanı 55 milyon dolar minimum olarak hedef demek bu ...

2025 usdtry 12 tl olursa , minimum hedef olan pazar payı yani 55 milyon dolar , 660 milyon tl yapar, usdtry 15 tl olursa , satış hedefi pamda 825 milyon tl olur...

kaldi ki bunlar minimum hedefler, pazar payından daha fazla da alablir kron 2025 e kadar ..

ek olarak bu satış hesaplarında diğer telekom çözümleri de hariç..

evet sayın usta tabiki avuç kaşındırıyor bu rakamlar

not :Global PAm pazar büyüklüğü pandemi ile gelen digitalleşme sayesinde 2025 e hem daha hızlı hemde daha fazla olacak bana göre

Varan

7.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    hadi kötünün kötüsü ihtimalini el alalım ..

2025 te minimum hedef olan PAM da yüzde 1 değil bunun yarısı gerçekleşse..

diğer telekom çözümlerinde de 50 milyon tşl satış olsa..

300-400 milyon tl satış olur 2025 te

yani şu anki yılllık satışların 7-8 katı hemde bu kötünün kötü ihtimali ..

en iyi ihtimali de ele alırsak de bana göre 1 milyar tl yıllık satışı zorlar kron 2025te

yani şu anki yıllık satışın 19-20 katı

Varan

8.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    eğleniyormusun spek efendi vadem 2024- 2025

bu senenin yarısı bittti..

2025 in fiyatlaması 2024 sonu 2025 başı olsa.. kaldı , 2022, 2023 ve 2024 yani

3 -3,5 sene ...

arada tabi haberler de gelebilir şirketten , satınalma ortaklık satış vs..

yıllık 1 milyart tl lik ciro ihtimali var 2025te yani 19-20 kat artış satışlarda demek şu ana göre ve 3 3,5 sene beklemek çok zor değil benim için

bi düşün bakalım, bu kadar beklenti varken hisseyi böyle baskılamak mı yoksa yukarı sürmen mi , hangisi senin için daha karlı

Varan

Sayfa 576/925 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •