Sayfa 576/1006 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by onbirinci köy Yazıyı Oku
    Bir şey olmaz kapanışa bak.
    Bu kavatlar algılarınızla oynuyor. Terkez pankası paşkanı yok muzlu dondurma yemişmiş, mutfak yaptırıp yemek yaptırmışmış...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bizim yaşımızdakilerin gördüğü siyasi skandallar yanında HAFİZENİN yaptığı devede kulak kalır.

Hani yolsuzlukla milyar dolarlar alsa...veya 50 milyon dolar alan HALKBNK bakanları gibi olsa...ASKİLER-İSKİLER---

SIFIRLAMALR-Eşinden ihale alan BAKANLAR vs...

Hiç birisi bunların yanından geçemez..

İŞGÜZER BİR BABA VAR...KENDİNCE KRALCILIK OYNAMIŞ.

Yok özel mutfakmış vs..basit okul müdürlerinin odası bile hanedan odası gibi...Hastanelerde başhekim bile kendine özel yemek yaptırır.

Özel oda ayarlamak vs...Okul müdürlerinden kendine uyuma odası ayarlayan var...

Bence hafize hakkında -tüm iddialar doğru ise bile--bunlar siyasi etiği bol ülkemde lafı bile olmamalı..

70-72 yaşlarında bir anne-baba hızını alamayıp 23 nisan töreni gibi BAŞKANCILIK oynamış.

UYARIRSIN ,BİR DAHA KAPIDAN İÇERİ GİRMEZLER-GİRMEK İSTEMEZLER. (KIZLARININ İTİBARI İÇİN YAPMAZLAR)

Gören de İSVECTEYİZ sanacak..kardeşim biz her gün dev skandalları-kayırmaları-rüşveti kanıksamış bir milletiz...

HAFİZE, doğru yapmış demiyorum..Ama bizim yaşadığımız ve bizzat kamu zararına sebep olan dev skandallardan sonra bu olay bana tiyatral bir olay gibi geliyor.

büyük EBEVEYNLER, torunlarını evde büyütsün.SÜT saatinde 1 saatliğine MB ye getirsinler...O genci de tekrar işe başlatalım...7 gün sonra kimse hatırlmaz..Keşke her skandal, bu kadar geriye dönüşü mümkün olan ve kamu zararı olmayan cinsten olsa.
    Keşke ülkemde her olumsuzluk bu kadar olsa.Geriye dönüşü olan ve KAMU ZARARI min. olan...

SPK başkanın kardeşi vardı..200 milyon dolarlık serveti mi vardı...?

Halka açılma borsası mı kurulmuştu?

Neyse 72 yaşındaki O AMCAYI ve TEYZEYİ evine gönderelim.Bazen camiye takılsın..ve torun sevsin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Mesela ülkem şunu görüyor...

belediyelerde-hastanelerde -okullarda olanları görseniz...

BOĞAZİÇİNİ derece ile kazanan bir kız var(HAFİZE HANIM)...YKS DE ilk 500 de olmak için tek kelimeyle zehir gibi zeka lazım(eşit ağırlık veya sayısal)..sonra o okulu 1. likle bitir...

Bana siyaset dünyasında bunun YAKININDAN geçen birisini gösterin( sadece ALİ BABACAN ve RAHMETLİ ADNAN KAHVECİ)

Bazı anadolu çomarı gibi kişilerin ,15 yaşından beri militan gibi parti teşkilatına takılarak en üst siyasi poz. GELDİĞİ memleketimde...HAFİZEYE laf söyleyenin düşünmesi lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ne şansı dayu... sen bu işin pirisinde, belli etmiyosun

7500 daha sapladı... zarar 10000... ben bunu çıkartırımda, hamle kaçırdık o canımı sıkar, zarar ettiğime üzülmem, ama gözümün önünde karı kaçırdıysam o moralimi çok bozar
    Sen zarar edersen bu beni üzer. Ama bu tarz şeyler bazen herkese en iyilere bile oluyor. Kafaya takmamalısın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Bu olayı büyütmeden kapatmak lazım. Doğruysa bile çok da mühim bir olay değil. Acık alaturka kaçmış olan biten.

Bir de bu iş neden sızdırıldı dışarı.
    İçeride bir fırçayla çözülebilecek bir iş bu.

Kamu bunu bilip ne yapacak?

6. Saatlikteki yükselen takoz hoşuma gitmedi...
    Dikkat etmek lazım bana göre..

Bol kazançlar...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    ZDX hulkun durumuna ne diyorsun ..sanki biraz geride kaldı gibi

yok da ..takip ediyorum

Ekonomi koordinasyon toplantısı varmış. Alımların sebebi sanırım Gaye Hanımın masada oturuyor olması olmalı.
    ABD'den dönmüş. Yapay bir gündem oluşturulmuştu. Twitter aleminde manipülatif tweetler yazan çok takipçili hesaplara bakalım spk bir yaptırım uygulayacak mı?

Sayfa 576/1006 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •