Sen kartonda yazarken bu başlamıştı harekete)
Hatta sırf senin yazılarından etkilenerek sattım kartonları, iyikide satmışım) Sağ ol varol
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen kartonda yazarken bu başlamıştı harekete)
Hatta sırf senin yazılarından etkilenerek sattım kartonları, iyikide satmışım) Sağ ol varol
Sende sağol dostum. Açıkçası ben cmbtn da risk aldım bugun mallandım. Kartn, Konya yı götürenler burada pozisyon almış gıbı.. Bır aksilik olmazsa bunuda onlara yaklaştırmak isteyebilirler.. 170 de iken almaktan korktuğumuz malı buradan aldık.. İnşallah pişman olmayız. Ama hareket çok güçlü duruyor..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Hayırlı olsun aslında ben bunu 110 larda alacaktım da ardyz ve armada da pozisyonum vardı gecemedim... sonra karton derken bizde çok erken binemedik trene ama olsun nasip de ne varsa onu yeriz ... saygılar
2021 CMBTN yılı olsun diyelim.. sağlıcakla kalın..![]()
saglıklı ve mutlu yeni bir yıl dilerim.
çok şükür uzun yılların acısı çıktı. dibi bulmanın zor olduğu gibi tepeyi kestirmek te zordur.
bekleyen eski yatırımcıların hepsine bol kazançlar dilerim.
yatırım tavsiyesi değildir
Son düzenleme : Ufuk35; 01-01-2021 saat: 16:54.
...!!!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri