Muhtemelen o borcu ödeyip holdingi iflas ettirmeyecektir. Ama bunun bize bir faydası olacağını sanmıyorum. Zaten içi boş. Bunda da en az 10 milyonu koyacak g..t yok. Nasıl olur bilmiyorum. Eğer hala satacak birşeyleri varsa ya da daha önceden sattıklarının parasını bir yerlerde bekletiyorsa oradan koyabilir. Halbuki elektroyu iteleyip borcu 10 milyona düşürmüştü. Onu da bir şekilde ödese, ufak tefek kar da yapıp göz altından çıkabilirdi. Ama bu yolu seçti.
Bizim yapmamız gereken N.Ö'yü de alıp mahkemeye vermek. Yaptıklarının bedelini ödeme durumuna gelirse belki birşeyler yapar.
şirkete ulaşan yok galiba .
mahkeme konusunu araştıran varsa bilgi versin.
şirkette yönetim değişikliği için karar alınabilir. mö toplantı talep edebilir.
yeni sermaye yeni ortak ?
Aramızda casus olabilirşirketi arayan var mı? Arayan olursa bir zahmet Esemspor.com.tr den duyuru yapsınlar konuyla ilgili
cankurtaran ve elektropak iflas ettirilse. eldeki esems hisselerine el koyarlar. yönetim çoğunluğu el değiştirir.
teknik olarak el koyarsa % 60 borsaya açıklık var. parada varsa değerlendirir.![]()
Emine'nin yakını hastaymış o yüzden Salı'ya kadar izinliymiş. Cenk de daha gelmemiş. Kaçıyor ********.
şirket kapandıktan sonra hep aynı muhabbetler aradım yok...bugüne kadar dönen yok esem mi dönecek gerii zarar yazdık ama bu cengoya kar kalmamalı
Yer İmleri