Evet resmen manyak ötesi bir bilan.o açýklamýþ
Evet resmen manyak ötesi bir bilan.o açýklamýþ
Bilanço Hayýrlý uðurlu olsun Ýnþallah sevgili ortaklar Sabýrla devam
Ben karanlýktaki kýlýç, duvardaki gözcüyüm ben soðukta yanan ateþ,þafak vaktindeki ýþýðým.ben uyurlarý uyandýran nida,diyar halkýný koruyan kalkaným bu gece ve tüm gecelerde hayatýmý ve onurumu gece nöbetçilerine adýyorum
Zarar açýklamadýklarý için teþekkür etmek lazým ! Kaðýdýn 4 aydýr neden kývýrdýðý da ortaya çýktý . Bazýlarý da çýkmýþ bilançoyu öve öve bitiremiyor !! Yahu bu açýklanan ilk çeyreðin daha yarýsý kadar bile deðil , dalga mý geçiyorsunuz , algý mý yönetiyorsunuz anlayamadým ??
Neyse , halen kaðýtta kalanlara sabýrlar diliyorum . 1. çeyreðin üzerine bu yakýþmadý ...
Güzelleme yapmýyoruz, kar rakamý zaten güzel ilk ceyregin benzeri bir kar kimse beklemiyordu zaten , her çeyrek ayný 1. Çeyrek gibi kar açýklama gibi bir olasýlýðý yok o dönemin deðerlemeleri oldukça yüksekti, açýklanan kar bu koþullarda mükemmele yakýn. Hdfgs elindeki karýn 1/3 unu eritmis bu ayný miktarý üzerine eklemiþ. Giriþim sermayesi giriþim sermayesi ile kýyaslanýr.
Yanlýþ bir bakýþ açýsýna sahip olduðunuzu düþünüyorum bu konuda
Mükemmel ötesi bilanço. Spek ne eder bilmem ama tutamazlar bence. 26 kirarsa yeni zirveler öngörüyoruz. Ytd
Hayýrlý olsun![]()
Ben karanlýktaki kýlýç, duvardaki gözcüyüm ben soðukta yanan ateþ,þafak vaktindeki ýþýðým.ben uyurlarý uyandýran nida,diyar halkýný koruyan kalkaným bu gece ve tüm gecelerde hayatýmý ve onurumu gece nöbetçilerine adýyorum
Satanýn malý alýnýyor
Þükür, þahsen bu çeyrek hisse hareketlerinden dolayý çeyrektik +1 kara bile razýydým
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Yer Ýmleri