Sayfa 577/1003 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: Viop - XIX

1.  Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    100 de 5000 gecelik faiz olan yıllar dan mı bahsediyorsun hani sabahtan akşama kriz çıkan Türkiye den o yıllarla bu yıllar aynı değil
    sizi tanımıyorum size de değil sözlerim onlar biliyor kendilerini üstünüze alınmayın
    Beni tanıyamazsn zaten. fazla ahaber izleyip sallama burada. O yıllarda fed faizi %6 idi.

Fed faizi %3 e getirdi 2018 de allak bullak oldun nevrin döndü.

O yıllarda birde istanbul depremi oldu.

Hadi istanbul yıkılsın fed faizi %6 ya getirsin ekmek bulamazsın.

Fed faizi %0.25 10 lira istiyorsun depremde selde hastalıkda

2.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Acinasi haller
    Amerikaya acımakla endeksindeki yükselişe sevinmek farklı şeyler biri ekonomik biri politik

Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    89 bin endeks te Borsanın düşmeyeceğini yükseleceğini söyledik Neler duyduk burdaki eski Türkiye artıklarından 20 bin puan Ralli yaptık Yine ülkemize güvenen yaşadığı topraklara ihanet etmeyen ülkesini seven insanların bakış açısı galip geldi hayırlı olsun
    Bundan sonraki süreç için Yine Türkiye parlayan yıldız olacak Avrupanın üretim ofisi haline gelecek büyüme ve ekonomik veriler pozitif olarak dünyadan ayrışacak
    Sağlık alanında Dünyanın pek çok ülkesinden ileri olduğumuzu görme fırsatı bulduk virüsle olan savaşı bugünki verilerle taçlandırdık teşhis tedavi ve imkanlar konusunda Dünya lideri olmak bizi gururlandırdı
    Bist yıl sonu hedefim 1500 puan sıfırların atılması sonrası daha da pozitif olacağımıza inanıyorum
    KALIN SAĞLICAKLA
    yazındaki şu hamasete bak:

"...Yine ülkemize güvenen yaşadığı topraklara ihanet etmeyen ülkesini seven insanların bakış açısı galip geldi hayırlı olsun"

burada "ülkesini seven" insanlardan bahsedilerek onların long pozda olduğunu anlatmaya çalışıyorsun sanırım, sevmeyenlerin ise short poz açtığı ima ediliyor herhalde.. ayrıca short poz açanlar "yaşadığı topraklara ihanet eden" oluyor senin bu ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı düşünce yapına göre..

borsada alanlar ve satanlar var.. hisselerde alıcı ve satıcılar var.. viopta da.. mesela birisi hisse aldıysa birisinin satması gerekiyor bu hisseyi..

bu tür işlemleri hamaset dolu biçimde yorumlaman şaşırtıcı değil.. çok fazla akape nin ilkel mantığına maruz kalmışsın..haber kaynaklarını değiştir..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    özür dilerim
    Ok sıkıntı yok beni alıntılama ne yaparsan yap tanıyorum sizin gibileri

5.  Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    100 de 5000 gecelik faiz olan yıllar dan mı bahsediyorsun hani sabahtan akşama kriz çıkan Türkiye den o yıllarla bu yıllar aynı değil
    sizi tanımıyorum size de değil sözlerim onlar biliyor kendilerini üstünüze alınmayın
    Papaz davasinda 2018 de faizler 5000 gecelik oldu haklisin.
    Trump ağanın bir lafiyla sistem coktu. Yalakalik yapinca da isler duzeldi. Hic birini unutmadik.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
    Zenci, palyanço ve hipne
    Dow short için beklenecek zamanı yazdım size.
    Güzel oldu bu kafiye..
    Secbuldan hediye.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Biz yıllardır batmis ekonomide sert tepkilere alisigiz da abd deki bu durum cok igrenc oldu
    Dusunsene tr de boyle olay lar cikti tum avm magazalar yagmalaniyor aksarayin isiklari karartilip siginaga indiriliyor ve bist ralli yapiyor
    Dow daki durum.mide bulandiriyor artik piyasadan da soguttular
    100 tane zenciye mesaj attik ulan olum polis arabası belediue binasi yakmayin matbaa yakin diye yok arkadas bi tanesi akil edemiyor
    Zencilerin durum fecaat ac issiz sefil haldeler dow daki ralli bunlara inat oluyor bakin siz açsınız fed in 10 trilyonu bizim emrimize geldi izleyin de kudurun diyorlar
    ah birde latinler katılsa Meksiko

8. bu forumda gercekten çok ergen ya da ergen kafası olanlar var.....isteyen sort olur ısteyen long....size ne kım long kım sort....kaznıyorsan bereket versın.....ınsanlar belkı kaybedıyor.....sız de gelmıs ustune saçma sapan laflar kımse kımseye long ya da sort dıye tavsıyede bulunmuyor.....bulunuyorsa da bu suctur.....şu saatten sonra bu şekılde satasma yönunde yapılacak her türlu uygunsuzlugu sort ya da long farketmez şıkayet edeceğim....saygılar
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 577/1003 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •