Sayfa 577/1002 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by kaya99 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba
    Fon için hangi bankayı tavsiye edersiniz . Örneğin İş Bankası 'nda yüzde olarak göremiyordum , Ziraat'te ise yüzde dağılımı görüyorum ama değer kazancını göremiyorum . BU konuda görüş ve önerilerinizi almak isterim
    Hiç bir banka uygulaması yeterli takip sağlamaz.
    Kendi excell tablonuzu yapmanız lazım

2. Arayuzden ziyade banka/aracı kurum vs. seçiminde başarılı bir PPF/KVBA benzeri valorsuz hesaplar arası virman yapar gibi anında hesabiniza yatan başarılı fonlarinin olmasina dikkat etmek daha isabetli faydalı olur.

En iyisi kendi exceliniz.
     Alıntı Originally Posted by kaya99 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba
    Fon için hangi bankayı tavsiye edersiniz . Örneğin İş Bankası 'nda yüzde olarak göremiyordum , Ziraat'te ise yüzde dağılımı görüyorum ama değer kazancını göremiyorum . BU konuda görüş ve önerilerinizi almak isterim

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hiç bir banka uygulaması yeterli takip sağlamaz.
    Kendi excell tablonuzu yapmanız lazım
    Çok teşekkür ederim cevap için . Tabloyu yapıp veriyi otomatik çekmekten bahsediyorsunuz

4.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Arayuzden ziyade banka/aracı kurum vs. seçiminde başarılı bir PPF/KVBA benzeri valorsuz hesaplar arası virman yapar gibi anında hesabiniza yatan başarılı fonlarinin olmasina dikkat etmek daha isabetli faydalı olur.

En iyisi kendi exceliniz.
    Çok teşekkür ederim .Veriyi uzaktan çekebilsem süper olur ama uğraşmak gerekiyor sanırım

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    29.09 /

1120 üstündeki her kapanış yukarı potansiyeli artırıyor. Beklenmedik bir habere gelen seans içi 1120 altı satışların hızla hacimle karşılanması da hareketin bir miktar yukarılara yönlenme isteğinin önemli işaretlerinden kanımca. Bu ihtimal her geçen gün güçleniyor. Kısa vade 1160 / orta vade 1245 hedeftir

Dolarda 7.50-7.80 konsolidasyon süreci senaryosu bugün itibarı ile iptal oldu. Dolar yeni hedeflerini arayacağını, beklemeyeceğini gösterdi bugün 7.80 üstünde geçen işlemlerle . Para politikasında değişiklik olmadıkça da devam edecek anlaşılan yukarı iştah. Doları sakince dışarıdan izleyeceğim bir süre.

fil, eib, ıdy ve gbc biriktiriyorum bu aralar hala. eurobond fonlarımı ve hisse fonlarımı artırmadan bekliyorum ( çok çok az nnf ve mps aldım) , ilk geri çekilmede onlara da yönleneceğim.

Bol kazançlar.
    01.10 /

1120 üstündeki seyir devam ediyor. Bu seviyenin üstünde satışlar hep hacimsiz alımlar ise istekli. Çok dik bir trend olmasa da orta vadede bu seviyenin üstünde tl bazlı tarihi zirve 1245 hedefi hala mevcut. Dışsal çok etkili temel bir gelişme olmazsa, nötr koşullar altında takas değişimleri, vioptaki hareketler ve takas, endeksin bu seviyeyi teste gideceğini gösteriyor kanımca. Ekim ayı genelde bizim piyasanın olumlu bir ayı olmuştur. 1120 altında hacimli sert kapanış olmadıkça bu senaryo ihtimali hala güçlü ve her geçen gün güçleniyor. Ara direnç 1155-1160 ise çok kısa vadede seans içi bir miktar direnç oldu tahmin edildiği gibi. Orada bir miktar ama sınırlı satıcı var.

Dolarda 7.80 üstünü aslında siyasi iradenin kabul etmeyeceği bekleniyordu. Üstünde de çok kalıcı olamadı. Ancak bu kez dolar satışı ile değil, daha idari önlemlerle( vergi düzenlemeleri vs.) ile tl özendirerek önünü kestiler şimdilik. Tekrar 7.50-7.80 arasına döndü. 7.50 'ye her yaklaşımı ciddi alım fırsatı olacaktır kanımca.

Fon tarafında hisse fon ve eurobond fonlara hala dokunmadan beklerken, daha sabit/stabil getirili olanları ( eib, idy , fil ) ve gbc fonunu biriktirmeye devam ediyorum.

Bol kazançlar.
    Son düzenleme : hellistheothers; 01-10-2020 saat: 21:55.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by kaya99 Yazıyı Oku
    Çok teşekkür ederim cevap için . Tabloyu yapıp veriyi otomatik çekmekten bahsediyorsunuz
    Sn yuji dün paylaştı tablonun linkini
    Dünkü mesajlarda arayın bulursunuz.
    Süper iş görüyor o tablo
    Verileride çekiyor tefas'tan.

7. Eıb kapanışı belli mi? Ben güzel bir artı yaptığını düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TPV

%50 türev taşıyor ama getirileri son derece stabil. Neyin türevini taşıyorlar acaba ?

Portföy dağılım raporunda vob diyor detay yok, endeks mi , pay mı ,döviz mi, altın mı çok ilginç. %50 türev.

Bu kadar türeve ragmen bu kadar lineer bir getiri eğrisi şaşırtıcı.

Pozisyon almadan, takasbankta gecelik nemalanma için mi tutuyor acaba.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 577/1002 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •