Sayfa 577/1006 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: Viop LXII

1. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Haber Aktif
    @haberaktifcom
    Trump: 'ABD Gazze'yi devralacak'

ABD Başkanı Trump, "ABD’nin Gazze Şeridi’ni devralacağını" belirterek, "Buranın sahibi olacağız ve sahadaki tüm tehlikeli patlamamış bombaların sökülmesinden, yıkılmış binalardan kurtulmasından, bölge halkı için sınırsız sayıda iş ve konut sağlamaktan sorumlu olacağız" dedi

Gazzelilerin başka ülkelere yerleştirilebileceğini ifade eden Trump, Gazze’de yaşayanları "şanssız" olarak niteledi.

İnsani niyetlere sahip diğer ülkelerin Gazzelilere kapılarını açabileceğini söyleyen Trump, "Bu, büyük zenginliğe sahip komşu ülkeler tarafından ödenebilir. Bir, iki, üç, dört, beş, yedi, sekiz, on iki olabilir. Çok sayıda yerleşim bölgesi olabilir veya tek bir büyük bölge olabilir" ifadelerini kullandı.

Gazzelilerin bu sayede barış ve huzur içinde yaşayabileceğini savunan Trump, "Filistinlilerin Gazze’ye geri dönmek istemesinin nedeni, bir alternatiflerinin olmaması" iddiasını yineledi.

ABD askerlerinin Gazze’ye gönderilebileceğinin sinyalini veren Trump, "Gazze söz konusu olduğunda, gerekeni yapacağız. (Gazze'yi) devralacağız, geliştireceğiz, binlerce ve binlerce iş oluşturacağız ve bu, tüm Orta Doğu’nun gurur duyabileceği bir şey olacak" ifadelerini kullandı.

Trump, "Uzun vadeli bir sahiplik pozisyonu görüyorum. Ve bunun Orta Doğu’nun o kısmına ve belki de tüm Orta Doğu’ya büyük bir istikrar getireceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Yeniden inşa edildikten sonra Gazze’de kimin yaşayacağı şeklindeki soruya da yanıt veren Trump, "Dünya insanlarının orada yaşayacağını öngörüyorum. Dünyanın her yerinden temsilciler, Filistinliler de dahil" dedi. (The New York Times)
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen üüüle başganım. İlk kim dediyse bu lafı hakkaten çok ileri görüşlü biriymiş
    Sene 2003 den beridir borsadayım, taa o zamanda bu lafı duyduydum.
    Bi kere bulaştıysan tamam, borsayı bırakma diye birşey yok, dönüp dolaşıp yine kürkçü dükkanına geri geliyon.
    Mesela Karaduman dayu
    1 lot bile almıyor ama endekis 7bine düşsün alıcam beyanı var.

bunla o örnek aynı değil karaduman tok alıcıyım diyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

bunla o örnek aynı değil karaduman tok alıcıyım diyor.
    Olsun, rakkamların hiç önemi yok, ha 7bin ha 10bin,benim için aç alıcı yada tok alıcı farketmiyo, yeterki suyuniçine girsin
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olsun, rakkamların hiç önemi yok, ha 7bin ha 10bin,benim için aç alıcı yada tok alıcı farketmiyo, yeterki suyuniçine girsin
    sen yanına adam arıyorsun karaduman gelmez onu bekleme lemur da dene
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

bu kasım ayında başlayan yükseliş ile, 3 ayda grafikleri ''BİST 10 KAPLAN GÜCÜNDEDİR'' durumuna getirmişler.

(yine bugün çok para vermez, ama Allah'tan ümit kesilmez )

şu kaplanları bi görelim bakalım

1115100 şorto

6. Trump’ın devlet memurlarını temizleme planı CIA yı da vurdu 🔴🔴

“İsteyen CIA çalışanı 8 ay maaş ikramiye ile istifa edebilir” önerisi bütün CIA çalışanlarına yapıldı

- 2 milyon devlet memuruna aynı öneri yapılmıştı
    - CIA için bu önerinin kanuni dayanağı yok.
    - Trump yönetimi, kafasına uymayacaklara çıkış yolu gösteriyor. Çıkmayanı da kendileri atacak
    - Genelde, gönüllü gitmek isteyen az. Bundan sonra zorla çıkartılacaklar.
    - The WSJ

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bu kasım ayında başlayan yükseliş ile, 3 ayda grafikleri ''BİST 10 KAPLAN GÜCÜNDEDİR'' durumuna getirmişler.

(yine bugün çok para vermez, ama Allah'tan ümit kesilmez )

şu kaplanları bi görelim bakalım

1115100 şorto
    1106200'den falan reverse long olmamız lazım, normal şartlarda (n.ş...dow fıçırtıları bırakırsa godumun bebeleri )

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Trump’ın devlet memurlarını temizleme planı CIA yı da vurdu ����

“İsteyen CIA çalışanı 8 ay maaş ikramiye ile istifa edebilir†önerisi bütün CIA çalışanlarına yapıldı

- 2 milyon devlet memuruna aynı öneri yapılmıştı
    - CIA için bu önerinin kanuni dayanağı yok.
    - Trump yönetimi, kafasına uymayacaklara çıkış yolu gösteriyor. Çıkmayanı da kendileri atacak
    - Genelde, gönüllü gitmek isteyen az. Bundan sonra zorla çıkartılacaklar.
    - The WSJ
    adam ben ekonomistim demiş arkada paylaştım Abd halkına geçmiş olsun.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 577/1006 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •