Sayfa 577/614 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,010
    kanal istanbulda iş alacaksa bu sermaye ile ihalelere girebilir mi, devlet te işin içinde olacak sonucta belirli bir sermaye oranı istenir diye biliyorum devlet işlerinde ( torplliler hariç )
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

2.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    kanal istanbulda iş alacaksa bu sermaye ile ihalelere girebilir mi, devlet te işin içinde olacak sonucta belirli bir sermaye oranı istenir diye biliyorum devlet işlerinde ( torplliler hariç )
    Böyle bır ihtimal varmı sizce..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Böyle bır ihtimal varmı sizce..
    Hiç bir bilgim yok ama kapasitesi varsa ,sermaye şartı neden aransın ki ? )

Birde şöyle birşey var bu kanal istanbul ile ilişkilendirme sosyal medyada baya baya dinlendi ortaya atan bile inandi) gerçekten böyle birşey varmi? Yoksa sermaya arttırımı haberi mi dışarı sızdı?
    Yada paralı bir grup sığ olduğu için hisseye girdi, biyerden malı boşaltıp gidecek mi ?

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    Devletin beton santraline ihale verdigi görülmüş mü. Ana Yüklenici firma ihaleyi alır. Yuklenici de işi parça parça taseronlara verebilir. Onlarda isine geldiği yerden betonu alır.

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,010
     Alıntı Originally Posted by ozmen Yazıyı Oku
    Devletin beton santraline ihale verdigi görülmüş mü. Ana Yüklenici firma ihaleyi alır. Yuklenici de işi parça parça taseronlara verebilir. Onlarda isine geldiği yerden betonu alır.

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    kanal istanbul un yazılan ekonomik değerini az cok görmüşsünüzdür, bir çok şirket hatta ülkeden bahsediliyor ( çin-katar vs. ) böyle çok parçalı bir işte hazır beton tedarikçisi olarak iş alabilmesinden kastım, yoksa kapalı zarfla ihaleye girmesi değil, başka bir firmanın altında taşeron olarak girse bile sermaye yeterlilik oranına vs bakılır, en azından kendini garanti altına alan firmalar böyle çalışır..
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

6. Haber destekli çıkış olsa süper olur aksi halde vurguncu bir zengin tayfası girdiyse tahtaya duman oluruz...

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bugun hacım fazla önceki gunlere nazaran, sanırım bır mıktar realıze oluyorlar.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,010
    yani alan satan veya satıp pişman olup geri alan vs vs hacimde artıyor

Sayfa 577/614 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •