kademeye milyon lot satış koyan yine bahneye çıktı 15.610 a 1 milyon satış koydu 100 bin kaldı vay arkadaş endekse kapanışa doğru yine mi basacaklar huylandım
kademeye milyon lot satış koyan yine bahneye çıktı 15.610 a 1 milyon satış koydu 100 bin kaldı vay arkadaş endekse kapanışa doğru yine mi basacaklar huylandım
o A1 in Allah belasını versin. bir devlet kurumuda çıkıp ne yapıyorsun demiyor. 1m alıyor dakikasında satıyor satışa 1m koyuyor. hani piyasa bozucu işlemler. bunlara yemiyormu.
Fani dünyanın sefası bir kuru kavga imiş, gerçeğiyle insan olmak her şeyden âlâ imiş.
15.530 a 800 bin satış tek kademe ,ulan pandemiyle iletişimin ne alakası var
parası kalan varsa buradan alınabilir diye sesli düşünüyorum daha düşecek yeri yok 15.500
yatırım tavsiyesi falan değildir
hayırdır yahu bu kadar ısrarlı satış neyin nesi. 2 günde 70 kuruş düşürdü adiler. bilmediğimiz bir durum yoktur inşallah.
Fani dünyanın sefası bir kuru kavga imiş, gerçeğiyle insan olmak her şeyden âlâ imiş.
Niye düşmesin sn hocam? YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15.500 bu günün dibi değilmiş yanıldık ama ,endekse tekrardan koyacaklarını bildim ,bundan sonra bu hisse olsun olmasın milyon ,milyon lotları aynı kademede ısrar ediyorlarsa endekse tekrardan koyacaklarını öğrenmiş olduk![]()
Yer İmleri