Sayfa 578/1002 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,703
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    antepliyim...bunu yazan kişi saçmalamış...antep fıstığı ile siirt fıstığını kıyaslamak komedi...mesele reklam meselesi değil...hoş yazısında bunun sebebi de var aslında...evet antep fıstığı siirt fıstığına göre daha yeşildir ve zaten farkta bu yeşil renkten geliyor...fıstık içi ne kadar yeşil olursa aroması o kadar güçlü olur...mesela çerezlik fıstıkla baklavalık fıstıkta farklıdır...ikisi de antep fıstığı ama baklavalık fıstık içi çok daha koyu yeşil ve aroması çok daha kuvvetlidir...tuzlu antep fıstığı kg 100 tl mesela şu anda antepte (imam çağdaş'ta) ama boz fıstık yani baklavalık fıstık kg 200 tl den az olmaz...

siirt fıstığının tadı olmaz çünkü içi sarı olur...
    sonuna kadar katılıyorum Türkoğlu size
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Arkadaşlar fıtık konusunda iş nereye vardıSayın refaba fiyat düşmedi yazınca sadece fiyatı birlik belirliyor, rekolteye bakmıyorlar anlamında yazdım. Nedense Şam fıstığına değinilmemiş, kalitesi Antep le aynı diye biliyorum.
    Bir de; fıstığın ülkemizde Şam veya Antep fıstığı diye anılmasının nedenini yazdım. Vikipedi de yazmayan kısım budur

Erdoğan: "Milletimizin desteğiyle salgında bu yeni dalgayı da kırdığımızda önümüzde aydınlık bir gelecek olacak"

Erdoğan: Ülkemizde pek çok faaliyete sınırlama getirildi. Siyasi parti kongreleri için ise herhangi bir engel bulunmuyor. Buna rağmen salgınla mücadeleye destek vermek için önümüzdeki haftadan itibaren kongreleri erteliyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Kısıtlamaların yol açtığı maddi ve manevi sorunların farkındayız. Ancak salgının kontrolden çıkmasının yol açacağı sorunlar daha büyük olduğu için adeta bağrımıza taş basarak bu yöntemlere başvurmak mecburiyetinde kalıyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 578/1002 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •