Sayfa 578/1011 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Viop XLVI

1. badem bofası pazartesi akkızda aldığını dağıttı dünden beri piyasaya değil bunların 7-8 cebi var giydiklerinde oralara
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. altın s yi dikkat çekmiştim 11 tl nin üstündeyiz artık

hayırlı uğurlu olsun yeni hedef 11,50

gram tl de 1100 tl hedefim yanmadı yanında 1150 tl olarak yeni hedef koydum
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3. Vaziyet bu...

beta1.jpg
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

4. Sasa ve hektaş kardesler tavan muhtemelen. Ytd

Alıntı Originally Posted by deepfish Yazıyı Oku
    Vaziyet bu...

beta1.jpg
    Bu veriler nereden alıntı sn deepfish.
    En güncel x30 tahtalarını nereden izleyebilirim ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    bu veriler nereden alıntı sn deepfish
    Matriks 'in Beta analizi...
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

7. TCMB'den bankalara gönderilen yazıda, bankaların EFT, havale ve SWIFT işlemleri bildirimlerine ilişkin uyarıda bulunuldu

İSTANBUL (AA) - Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yurt dışına para transferinde
    eksik bilgi ve belge raporlayan bankalardan 2 Ocak 2023 itibarıyla tespite
    konu ödemenin yüzde 5'i kadar ek ücret alacak.
    TCMB'den bankalara gönderilen yazıda, bankaların EFT, havale ve SWIFT işlemleri
    bildirimlerine ilişkin uyarıda bulunuldu.
    Daha önce yurt içinden yurt dışına yapılan transferlerde havale ve EFT işlemlerinde
    yer alan ödeme kategorisi detayının katılımcılar tarafından doldurulmasının
    talep edildiği aktarılan yazıda, ayrıca eksik veya hatalı uygulamaların giderilmemesi
    durumunda gerekli aksiyonların alınacağının bildirildiği vurgulandı.
    Yazıda, bazı bankalarca TCMB'nin söz konusu talimatlarına uygun raporlama yapılmadığının
    tespit edildiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:
    "Ödemeler alanında şeffaflığı arttırmak amacıyla ödeme kategorisi detayı gibi bazı
    alanları eksik raporlayan, hatalı raporlama yapan ve/veya TL ve yabancı para
    ödemeleri gerekli belgelerle tevsik edemeyen (ithalat ödemesinde ilgili ithalat
    belgesinin sunulmaması, kredi ödemesi, menkul kıymet işlemleri gibi) bankalardan
    2 Ocak 2023 tarihi itibarıyla tespite konu ödemenin yüzde 5'i kadar ek ücret
    alınacaktır."
    SWIFT veri deseninde de güncelleme yapıldığı ifade edilen yazıda, güncellenen veri
    desenine ilişkin testlerin 26 Aralık'ta gerçekleştirilebileceğini, bu uygulama
    doğrultusundaki raporlamaya ise 2 Ocak 2023 itibarıyla başlanacağı bilgisi verildi.
    TCMB'nin söz konusu adımlarının, yurt dışına para transferlerinde şeffaflığı güçlendireceği
    belirtiliyor.

-AA-
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

(+) Rekabet Kurulu soruşturması sonuçlandı… Rekabet Kurulu’nun hızlı tüketim malları sektöründe faaliyet gösteren tedarikçi ve perakendecilere yönelik soruşturması tamamlandı. Soruşturma tarafında tedarikçilerden; Coca Cola Satış Dağıtım (CCOLA’nın iştiraki), Doğanay Gıda Tarım ve Hayvancılık San. Tic. A.Ş., Düzey Tüketim Malları Sanayi Pazarlama ve Ticaret A.Ş., Eti Gıda San. ve Tic. A.Ş., Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Glaxosmithkline Tüketici Sağlığı A.Ş., Haribo Şekerleme Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti., Pasifik Tüketim Ürünleri Satış ve Ticaret A.Ş., Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd.Şti., Red Bull Gıda Dağıtım ve Pazarlama Ticaret Ltd.Şti., Şölen Çikolata Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Unmaş Unlu Mamuller Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. ünvanlı tedarikçi şirketlere para cezası verilmesine karar verildi. Perakende tarafında ise BIMAS, CRFSA, MGROS, SOKM ve A101 şirketlerine “ne bis in idem” hukuk genel ilkesi çevresinde mevcut soruşturma kapsımda para cezası uygulanmayacağı kararı verildi. Soruşturma kapsamında para cezası verilmemesini BIMAS, SOKM, MGROS ve CRFSA için olumlu olarak değerlendiriyoruz.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 578/1011 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •