Sayfa 578/1006 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sen yanına adam arıyorsun karaduman gelmez onu bekleme lemur da dene
    Lemur abiyi timsah yudmuş, bize türübünden bakan Karaduman dayu lazım, onu da suyuniçine çektik mi tamam

Hamdım Piştim Yandım

2. Bugun değişik bir oyun var TEDİRGİNLİK .
    unlü çıkış 900 milyon .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Lemur abiyi timsah yudmuş, bize türübünden bakan Karaduman dayu lazım, onu da suyuniçine çektik mi tamam

Palaya eğitim veriyorum reisim hünkârım. Şırınga ile kan incitmeden nasıl alınır. Kerata çabuk öğrendi. İlk bende deniyor namıssız

4. Nasuhi Güngör
    @nasuhigungor
    ·
    10s
    Yeryüzü böyle bir yüzsüzlüğe şahit olmamıştır herhalde. Katliamcı sırıtıyor, diğeri sürgün projesini anlatıyor !!!

hükümete yakın yazarlar kanallar Trumpa sallıyor daha 2 ay önce neler yazıyorlardı
    FORMASYON AVCISI 53

5. Şu yazılanlara bakılınca siyasetin S si yok bunlarda karşındaki adamı tanımıyorlar bırak onu bir önceki dönem neler yapmış şuanda yöneten kişi ve kurumlara neler demiş, adam anti Amerikancı bilmiyorsanız açın okuyun ısmarlama yazmaktan gazeteciliği unutmuşlar
    FORMASYON AVCISI 53

6. Baki atılay bloomberg de Ocak ta yabancı bekleyenlerdendi şimdi nisan mayıs diyor.
    ve olumsuz konuşuyor
    FORMASYON AVCISI 53

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bist100 de 10bin altı işlem yapmıyorum mertabi, nereye kadar düşeceğini bilebilmek zor.
    Palişkon 10bin üstüne atarsa gelürüm
    Ben işlemsiz devam, real time online olarak işlem yapanlara cesaretlerinden ötürü tebriklerimi sunarım.
    Bist100 de bence 10bin altı sıkıntılı, nereye kadar düşeceğini bilebilmek imkansız bu düşüş trendini Karaduman dayu bile kurtaramaz.
    Herifin pardon mertabimin palişkosu ne yapıp edip 10bin üstüne atması lazım bistti
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    1106200'den falan reverse long olmamız lazım, normal şartlarda (n.ş...dow fıçırtıları bırakırsa godumun bebeleri )
    akbankcı sana nalet gelsin

1109400'e ara destek geldi... oradan revörsleyeceğim... 1500-2000 pivan scalp hedefli

kır la şu 1112700'ü

Sayfa 578/1006 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •