Sayfa 579/931 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by nostromo Yazıyı Oku
    aman önce portföy büyüklüğümüzü koruyalım da.. fiyatlama için Şubat sonu genel kuruldaki temettü oranı belirleyici olacaktır. sonrası hacimli bir yükseliş gelebilir. şu an hacim düşük. ama bu avantaj gibi duruyor şimdilik. ben bunu buralarda tuttunma isteği olarak görüyorum. şu an 1,xxli rakamlar hacimli satışı getirebilir. bence daha erken. amaaa olur da 4_6 hafta içinde NAD 1,55i aşarsa işte o zaman tüm kaygıları bir kenara atıp, huzurla Mart sonunu bekleyebiliriz.

G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    katılıyorum evet 1 li rakamlar hacimli satıs getirebilir nedeni ise temettü oranını kurtaranlar 2,5 ay önceden kaçıp mevduata yatırma düşüncesi taşıyor olabilirler kendilerince.

2. 246,132,278.00 // 1.532586 doğrumu sizce .

3.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    246,132,278.00 // 1.532586 doğrumu sizce .
    bugün için şu ana kadar veride bir değişiklik olmadı.

"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

4.  Alıntı Originally Posted by nostromo Yazıyı Oku
    bugün için şu ana kadar veride bir değişiklik olmadı.

aman nazar değmesin, değişmesin böyle güzel gidiyoruz. en azından geçen sene temettü ye giriş rakamının üzerindeyiz ve geçensen ilk 3 ayda 5 milyon kar yapmıstı ,ama busene şuana kadar 4 milyon kar var,böyele giderse her ay 4 koysa seneyi 48 milyonla kapar iyileştirilmiş rakamlarla 40-45 milyon kar gelir diyelim ama böyle giderse.acaba diyorum bu yeni bir dalga çıktıya adı algoritma onumu kullanmaya başladılar ,yoksa yönetim bukadar hamleler yapmazdı,yabancı menkul alıp satıyor 1 günlüğüne portföye katkı için ve bunu başarabiliyor bizimkilerin harcı değilmiş gibi geliyor ama haklarınıda yememek lazım tabi.

5. Bilanço öncesi 1.00 TL'yi görebilirsek çok güzel olur.
    Yasal Uyarı
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

6. burda herkez satmıs heralde .serkan -trade sahark -hakem nerelerdesiniz ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    burda herkez satmıs heralde .serkan -trade sahark -hakem nerelerdesiniz ?
    böyle yağlı kağıt satılırmı hiç. yurtdışında bile yok.
    yabancı menkul alın diye email atmıştım İş portföye. işe yaramış sanki
    haftaya cuma veya bu ayın son haftası bilançomuz açıklanacak. O zaman karpayımız netleşir.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

8.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    böyle yağlı kağıt satılırmı hiç. yurtdışında bile yok.
    yabancı menkul alın diye email atmıştım İş portföye. işe yaramış sanki
    haftaya cuma veya bu ayın son haftası bilançomuz açıklanacak. O zaman karpayımız netleşir.
    ooo trade nerelerdesin özlettin kendini

Sayfa 579/931 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •