Sayfa 579/611 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589 ... SonSon
Arama sonucu : 4887 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Merhum Nejat Eczacıbaşı nın has evladı, ancak Bülent ve Faruk Eczacıbaşının üvey kardeşleri, Eczacıbaşı İlaç Sanayi-i şirketi Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

Merhum ecilc nin cenazesi teşvikiye camiinde öğle namazı'nı müteakip kılınacak cenaze namazının arkasından zincirlikuyu mezarlığı'na defnedilecektir.

Cenazeye çelenk gönderilmemesi, istanbul kültür ve sanat vakfına bağış yapılması rica olunur.

Çok üvey abileri Bilo ve Faruk..

2. 35 lere hazır olun sonra 32 ler daha aşağısı zor ama gelirse de aracı kurum çalışanları alım fırsatı kademeli alım yapılabilir diye konuş

3. Şimdi buradan %10 ilk alımı yapın bu aracı kurum çalışanları kadar üçkağıtçı adam az bulunur...

Adamlar gerçekten kötü niyetli zalimler.Niyetleri evet 35 seviyeleri.Orta uzun vade yatırımcı olarak sabır , sabır!
    ............
     Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Kesinlikle niyetleri kötü.Hisse dahada aşağılara gelecek görünüyor.Belki de yeniden 35 li seviyeler görulebilir.Kararlı orta uzun vade yatırımcıları bıktırıp uzaklaştırmak niyetleri olduğunu düşünüyorum Manipulasyon hızlandı!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
    Bence buralar uzun vade yatırımcılar için güzel alım yerleri.. Endeks aşağı gelmeye devam ederse 34-35 lere kadar sarkabiliriz..
    Kendi adıma kademeli alımlara başladım. Haftaya hem endeks hem de ecilc için zorlu bir süreç başlacak gibi..

Bu hissede bugün de 37.40 ortalamayla alışlar yaptım.Benim gibi orta uzun vade düşünenler için uygun Al seviyeleri diye düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

7. Hissenin bir yıl içinde %100 prim yapma olasılığı var. Faizler veya başka bir finansal araç bu getiriyi sağlamaz. Nereden alınacağı kişiye kalmış..

Belkide daha az bir zaman da!
    Hissenin zirvesi bu haliyle 2 USD(70TL civarı).Birde yeniden değerlendirme ile Silivri ayazağa Trakya arsaları ve medikal yatırımları dikkate alınırsa ooo.Kim tutar seni.Tahmin bile edemeyiz!Hissenin önü açık diye düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
     Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Hissenin bir yıl içinde %100 prim yapma olasılığı var. Faizler veya başka bir finansal araç bu getiriyi sağlamaz. Nereden alınacağı kişiye kalmış..

Sayfa 579/611 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •