Sayfa 579/583 İlkİlk ... 79479529569577578579580581 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. Şirketin geri alım yapması lazım böyle zamanlarda. Açığa satanlar kiralık hisse bende var. Günlük yüzde 5 le😁

9.884 çalışmalı..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

kumarhaneden son görüntüler..kurpiyer kızlar çok açık saçık giyinmişlerdi, fotoğrafa dahil etmedim..
    endeks , ttkom ve birkaç senette ilginç görüntüler var... bekleyip göreceğiz..
    iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4. Hadi bakim yönetim. Spk dan emir geldi. Hisse geri alımına başla. Şu imtiyazıda açıklayın artık. Ayrıca spk nın açığa satışıda yasaklaması lazım.

5. İnsan bir lot alım açıklar be. Neyi bekliyorsunuz hala. İmtiyaz haberi , üstüne alımlarla yakın gitsin şu açıkçıları...sizin gibi yönetimin...

bu gün 9.660 denendi.. yarında yukarıdaki kirli turkuaz 9.630 a dokunurlarsa umarım bu düzeltme kısa süreliğine son bulur... turkuaz kırılırsa yeni senaryolar gerekebilir... ttkom günlükler belki ama haftalıklar saldım çayıra mevlam kayıra.. elle tutulabilen sadece aylıklar var..

7. bide iktidarın yönetiminde olacak. böyle zamanda tek lot almıyorlar. imtiyazı yıllardır oyalayıp uzatmıyorlar. bunlara ne denir ki...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

8. Yönetim böyle zamanda niye alım yapmıyorsun.niye imtiyaz uzatımını yapmıyorsun. Bütün suçlu şuan iktidar ve yönetim. Böyle ülkede şirkette yönetilmez.

Sayfa 579/583 İlkİlk ... 79479529569577578579580581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •