Sayfa 58/571 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 457 - 464 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sen@senibil Yazıyı Oku
    tavan kokusu gelior,vs vs benzer paylaşımlar,risk alımı ve iştahını arttırıcı gönderiler,ama işlem hacmi şişip,hisse şişmanlayınca

gaz verme moduna girmesi elzem olur.hissede olanlar aman bu konuya dikkat etsinler...kimsenin gazına gelmesinler...

neticede her hissenin bir ederi vardır,ona göre ...
    Bizde onu diyoruz her hissenin bir ederi vardır talep toplamada altı kat fazla talep gelmiş bir hisseden bahsediyıruz neyse akşama görüşürüz

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    647
    Uçacak kaçacak... tavan tavan tavan nağraları atanlar... bu malı pahalıya aldırdığınız kişilerin vebali üzerinizde... hani ne oldu dedik yarın öğleden sonra bozulur daha erken tavan bozuldu herkes dikkatli olsun arkadaşlar endeks aşağı kaçarsa durumlar tam tersine dönebilir kar cebe yakışır.
    Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by etiler Yazıyı Oku
    Bizde onu diyoruz her hissenin bir ederi vardır talep toplamada altı kat fazla talep gelmiş bir hisseden bahsediyıruz neyse akşama görüşürüz
    talep toplamada türkiyede talep rekoru kıran,(sanıyorum 86 kat idi) açık ara fetöşün bankasyası idi,sonrası malum,bunları geçiniz efendim.

4. Siz vebal Almayında spekin borazanları

5. Arkadaslar neden birbirinizle sidik yaristiyorsunuz
    Herkes dikkat etsin diyoriz ne teknik var ne baska birsey sadece arz fazla diye yorumda bulunuldu bu kadar

Herlese bol sans dikkat ediniz ytd

6. 21.10 TL den vedalastık kalanlara bol kazançlar artık.

7. Paylasacak varsa pasta lutfen adamlar acikci mi kapamislar mi merak ettim

8. Arkadaşlar , bu dalgalanmaya genel bi yorum yapabilecek olan var mı ? ben yeniyim. açılıştan aldım. kar dağıtım, denizin vereceği % bonus vs .. bu sebeplerden hala elimde tutuyorum. ön gürünüz nedir ? tecrübeli olan abilerim...

Sayfa 58/571 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •