Sayfa 58/711 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 5687 madde; 457 - 464 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1. Ben buraya geldiğimde mktkm sahibi faruk süren di belki o bakımdan hala buradayımdır belki gözde yatırım mktkmı alınca m ülkere güvenip bunca yıl beklemişimdir belki bunca yıl bekledikten sonra benim için günlük aylık fiyat hareketleri önemini yitirmiş ve sadece bu filmin sonunu merak ediyorumdur !

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2. syn ibiloğlu pastayı paylaşabilirmisin bugun ki şeytan ayrıntıda gizli sözümü neden söylediğimi yazacağim bakalım işyatırımdakı babayiğit gormusmu ayrıntıyı ?

3. dunku pasta NplVMa.jpg
    bu da alcatelın ayın 15 ınde pastası aradakı 10 farkı gosterın
    alcatel.jpg

4.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Ben buraya geldiğimde mktkm sahibi faruk süren di belki o bakımdan hala buradayımdır belki gözde yatırım mktkmı alınca m ülkere güvenip bunca yıl beklemişimdir belki bunca yıl bekledikten sonra benim için günlük aylık fiyat hareketleri önemini yitirmiş ve sadece bu filmin sonunu merak ediyorumdur !

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Umarım beklediğine değer gönlünce olur ne diyeyim..

5.  Alıntı Originally Posted by scrf_4848 Yazıyı Oku
    syn ibiloğlu pastayı paylaşabilirmisin bugun ki şeytan ayrıntıda gizli sözümü neden söylediğimi yazacağim bakalım işyatırımdakı babayiğit gormusmu ayrıntıyı ?

6.  Alıntı Originally Posted by scrf_4848 Yazıyı Oku
    dunku pasta NplVMa.jpg
    bu da alcatelın ayın 15 ınde pastası aradakı 10 farkı gosterın
    alcatel.jpg
    Arkadaşlar, Gedik üzerinde durmayın Gedikteki benim. Biz kendi kendimize dans ediyoruz şu anda.

7. on günlük pasta

8.  Alıntı Originally Posted by İBİLOĞLU Yazıyı Oku

en kısa zamanda bir 2,60 ve 2,80 denemeleri yapmasını bekliyorum. Kısmet.

2,75 de denenebilirç
    Bu iddiamın arkasındayım. Yatırım finansın biri çıkmazsa vakıf yatırımın robotu devreye girer bir kaç güne kalmaz. Umarım yanılmam.

Sayfa 58/711 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •