Sayfa 58/320 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 2559 madde; 457 - 464 arası.

Konu: RYSAS - Reysaş Holding

1. Durmuş Ağa'ya selam, yola devam.

2. Erol07 bir öngörün varmı.

HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    http://www.emlaktasondakika.com/habe...opluyor/125067 Reysaş ın hasılat paylaşımlı sur yapı ile anlaştığı proje için lansman fiatları ve talep toplama başlamış,sur yapı proje maliyeti olarak 36 Milyon TL olarak belirlemiş.Proje 30 ayda tamamlanacakmış.
    Şirkete biraz nakit girişi sağlaması bakımından olumlu. Ana 36 milyonluk yatırımlı bir gayrimenkul girişimi şirket yüksek finans borç miktarını eritmek için fazla hacimli bir proje değil. Umarız şirket arsa kaynaklarından daha büyük hasılat paylaşımlı projeler üretir

4. Belki hisseyi 1 nominal üstünde tutarak bir bedelli veya tahsislı sermaye artışını teknik olarak kolaylaştırmaya çalışıyor olabilirler.

Aslında aşırı finans borç yükü olan Gyo ana Gyo nun fon girişli sermaye artırımı yapabilmesi için hakim ortak Rysas ında katılabilmesi için likit oluşturması gerekir

Yeni bir dovlz hareketine karş bir şekilde dövize endeksli finans borçları eritmeleri gerekir, kalanıda liraya çevirmeliler. Bazı ekonomik verilerden bakılınca kışın dövizin sert kontrol edilemez düzeyde hareketlenme olasılığı yüksek

5. Ve malum çete hisseden dün ve bugün satış yaparak ayrıldı.Takipçilerine 1,20 satış hedefi verdi, nasıl olsa reis 1,20 satar düşüncesiyle hareket eden koyun sürüsüne malı 1,11 - 1,14 aralığında verdi ve karı cebine indirdi..

6. Salimyuna ciktilarmi dersin..

7. Bugunki 113-114 hareketleri beni dusundurdu.. o nedenle riskimi azalttim elimdeki 3 te 1 ini sattim 113 ten..

Sayfa 58/320 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •