0.85 'den bende ufak bir giriş yapayım dedim daha ilk günden pişman etti.
Bu hikâye böyle bitmemeliydi bekleyip göreceğiz.
Ytd
Piyasadasın kar satılışı düzeltmesi yaptığına inanmak zor. Düzeltmeyi mübarek tahtacılar yapıyordur.
Hareketler ve hacim olağanüstü idi.. sanırım bir grup hisseye daldı hisseye iyi hareketlendirdi ama SPK kararlarıyla başrol tahtacılar tekrar kontrolü ele geçeridiler şimdi ise dirhem dirhem aşağı basıyor diye tahmin ediyorum..
Yine basladigi yere 60 lara donecek anlasilan.
Peki baska bi hikayesi kaldimi. İki senedir satildi satilacak hikayesi ile 1.40 lardan gecen sene, bu senede 1 lerden milletin eline verdiler hisseleri.
Simdi bidaha bu hisse hangi hikaye ile cikarki tekrar 1 lerin uzerine,, zeytin cekirdeklerinde elmas bulduk falanmi diyecekler.
Artik 6 aydaha bekleriz cikmasi icin, yilda iki kere hareket yapiyo, geri kalan hep dusus zaten.
Bütün forumlarda ağlayan inleyen Alyağ ı sorgulayan yatırımcılar doluşmuş. Denek ki bu hareketi yapanlar piyasayı bayağı mallandırdılar.( öyle sanıyorum yüklü mal taşıyan bir grup bildirimleri destek akarak hisseti yukarıya çıkarıp hisseden çıkmak için bu hareketleri yaptılar) Şimdi ise hisse aşağı basılıyor tekrar.
Gelecek olumlu bildirin haberler tekrar kullanırlarsa arada bir tekrar ara gazı verebilirler belki.
Yer İmleri