behcet kardeş inşallah daha iyisini de görürüz mü
behcet kardeş inşallah daha iyisini de görürüz mü
goldman sachs, türk traktör için hedef fiyatını 76,40 tl'den 85,50 tl'ye yükseltti, tavsiyesi 'nötr
YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bugün çiti 21 almış doçe 13 satmış yani yabancı 8-9 bin hisse koymuş kasaya
biri bekler 5 senedir..para kazanamamıştır....diğeri gelir alır hisseden...ertesi günü %20 yapar.allah bereket versin der satar gider,diğeri beklemeye devam.bu işler böyle.....bizim uyuz milim milim...bir kademe gidecek burnundan ter damlıyor..alan da kendi satan da,o da bunun farkında...hisse kademelerinde bir anda büyük boşluklar oluyor....iptaller çok..neyi bekliyor anlamadım..hissede son bir haftada 50 bin daha ilk beşe geçti......iyice sallıyorlar....
ttrak 2017 06 aylık bilanço döneminde 137.897.169 tl'sı kar açıkladı.
2016 06 aylık bilançosunda 214.074.633 tl' sı kar açıklayan şirketin cari dönem bilançosundaki kar % -35.58 oranında gerilemiş durumda.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/620887
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
Yer İmleri